Vizibil slăbit și bolnav, Florin Salam, live pe Facebook, după ce „a murit” pe internet: „Luați în serios COVID-ul”

Ultima actualizare:

Florin Salam a făcut declarații, într-un live pe Facebook, după ce știrea că a murit a fost preluată de majoritatea site-urilor din România. De altfel, televiziunile au redat informația dată de site-ul Știrilor Pro TV. Artistul se află internat în spital, infectat cu SARS-COV2.

Florin Salam, live pe Facebook, după ce „a murit” pe internet!

Cântărețul este bolnav de coronavirus, astfel că se află sub tratament, la spital, însă nu a dorit să dea prea multe detalii despre starea sa de sănătate, doar că speră să plece acasă cât mai repede, cel mai probabil în două zile. 

Artistul a făcut live pe Facebook, după ce o țară întreagă s-a panicat că a decedat. Știrea că Florin Salam a murit a devenit virală pe internet, după care a fost preluată de televiziuni.

Vezi și: Betty, reacție furioasă la știrea că Florin Salam a murit! Fiica manelistului a tunat și a fulgerat

Florin Salam mărturisește că nu s-a simțit bine zilele trecute și face un apel la oameni să aibă grijă cu virusul COVID 19, căci este cât se poate de periculos. După ce a ajuns la spital, au existat zvonuri că artistul a fost pe oxigen. În live-ul de pe Facebook, cântărețul era vizibil slăbit și articula cu greu cuvintele, probabil și din cauza șocului pe care l-a primit cu fake news-ul în ceea ce privește starea lui de sănătate.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în București. Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la știri, nici nu știu cum să vă spun. Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă.

Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu COVID-ul, noi facem caterincă și toate alea...

Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea. Le spun să stea liniștiți, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia și astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă.

Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, mi-a fost puțin rău, dar asta e situația, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă după ce ați văzut știrea asta. Încă o dată, îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două o să cum trebuie, o să revin și la cântări.

Vă rog frumos să stați liniștiți, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Oricine poate să pățească o situație ca asta, dar nu trebuie ca alții să-l bage mai rău în starea asta, ci să-l ajute. Vă pup și vă iubesc, stați liniștiți, vă pupă al vostru Florin Salam.”, a spus Florin Salam, din spital, pe Facebook.

Florin Salam se află în spital, bolnav de COVID. A făcut live pe Facebook pentru familie și prieteni
Florin Salam se află în spital, bolnav de COVID. A făcut live pe Facebook pentru familie și prieteni

Cum a murit Florin Salam, pe Facebook, Instagram și pe multe alte site-uri de știri + televiziuni?

Știrea că Florin Salam a murit a apărut pe site-ul știrilor Pro TV. Redăm mai jos articolul cu pricina.

„Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.”, se arată pe site-ul știrilor Pro TV.

După ce această informație a fost publică, majoritatea site-urilor din România au preluat știrea neverificată și au publicat-o mai departe. De altfel, și televiziunile de la noi din țară au povestit moartea lui Florin Salam. Tot la fel, informația cu privire la starea de sănătate a artistului nu era cunoscută.

Tot ce se știa este că Florin Salam se află în spital, bolnav de COVID, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV2. Prima care a reacționat la auzul fake news-ului a fost fiica sa, Betty Stoian, care a lăsat mai multe mesaje pe Instagram prin dezmințirea informației.

Ulterior, cântărețul de manele decis să facă un live pe Facebook, după ce, inițial, a lăsat un mesaj, mesaj care a dispărut la câteva minute după ce a fost publicat.

Site-ul știrilor Pro TV a corectat greșeala făcută, și-a cerut scuze față de artist, familie și cititori. Redăm mai jos articolul corectat de către jurnaliștii Pro TV.

„INFORMAȚIE NECONFIRMATĂ

REVENIRE LA ȘTIREA INIȚIALĂ PRIVIND DECESUL LUI FLORIN SALAM

Ne cerem scuze în primul rând lui Florin Salam, familiei sale și cititorilor noștri.

Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit.

Ulterior, pe contul oficial de Facebook al lui Florin Salam a fost postat următorul mesaj:

"Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV".

La scurt timp, postarea a fost ștearsă.

Știrea inițială:

Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.”, se arată pe site-ul știrilor Pro TV.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net