Tzancă Uraganu, la brațul lui Kim Kardashian de România, la nunta lui Salam. Marymar, apariție răvășitoare

Tzancă Uraganu a venit la nunta lui Florin Salam într-un Ferrari roșu, îmbrăcat exemplar, dar nimic nu se compară, totuși, cu apariția partenerei sale. Marymar, un fel de Kim Kardashian a României, a schimbat două ținute care mai de care mai răvășitoare.

Cei doi și-au făcut apariția în alaiul nuntașilor încă de la primele ore ale dimineții, când plaja din Mamaia era pregătită deja pentru cununia civilă a lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Atunci, dresscode-ul a fost all white, iar Marymar primește nota 10, căci a respectat tematica întocmai! Focoasa brunetă care se iubește cu Tzancă Uraganu a purtat o rochie albă, cu mâneci bufante, cu o crăpătură care abia reușea să acopere posteriorul a la Kim Kardashian.

Nu rata: VIDEO Tzancă Uraganul și-a făcut cadou un Ferrari de ziua lui. Imagini de la petrecerea pe opulență

Manelistul, însă, a purtat o pereche de pantaloni albi și o cămașă... pe jumătate albă, căci avea mai multe dungi negre. Bărbatul nu a renunțat la ochelarii de soare supradimensionați și nici la borsetă. La capitolul încălțări, cântărețul a ales o variantă „ieftină”- o pereche de pantofi sport Alexander McQueen de „doar” 500 de euro.

Marymar a furat toate privirile. În ce s-a schimbat?

Pentru seară, cei doi parteneri au ales ținute all black, asemenea mai multor invitați, printre care și Nuțu Cămătaru. Marymar s-a schimbat într-o rochie neagră, lungă și extrem de mulată. Corsetul din partea de sus lasă la vedere cele mai mari, la propriu, atuuri ale brunetei și în același timp îi evidențiază talia de viespe. În partea de jos regăsim aceeași broderie, pe un material care este mult mai subțire. Astfel, Marymar face furori nu doar cu fața, ci și când se întoarce.

Vezi și:  Manelistul Tzancă Uraganu, amendă uriașă. De ce i-au oprit oamenii legii concertul

Iubita lui Tzancă Uraganu a purtat și o pereche de mănuși din același material, o geantă neagră și un colier tennis, cu numeroase pietre semiprețioase. Manelistul a purtat un costum negru, o cămasă în aceeași culoare și un sacou cu revere late, din tafta, exact cum se poartă în capitalele modei.

Tzancă Uraganu, la volanul unei mașini de 200.000 de euro

Tzancă Uraganu a ales astăzi, din parcul său auto, un Ferrari 458 Italia Spider, model care costă peste 200.000 de Euro. Amintim faptul că manelistul are, printre altele, un Rolls Royce Wrath de 200.000 de Euro și un Lamborghini Huracan puțin mai scump, de 250.000 de euro. În trecut, bărbatul a fost surprins la volanul altor mașini-bijuterie, semn că este pasionat de lux, dar și de caii putere.

Tzancă Uraganu, un împătimit al mașinilor, s-a despărțit cu greu de modelele Lamborghini Aventador și BMW i8 cu care s-a afișat în trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net