Scandalurile sexuale de la Casa Regală a Marii Britanii

#Casa Regală a Marii Britanii

Casa Regală a Marii Britanii a reprezentat întotdeauna un subiect de interes, iar despre istoria familiei regale s-au scris sute de pagini și mii de articole. Respectată de o lume întreagă, Casa Regală a Marii Britanii nu a fost ocolită de controverse și de evenimente neplăcute. Iată o parte dintre cele mai importante momente care au influențat considerabil imaginea acesteia. 

Casa Regală a Marii Britanii nu a fost scutită de controversele cu tentă sexuală
Casa Regală a Marii Britanii nu a fost scutită de controversele cu tentă sexuală

Edward a renunțat la tron de dragul femeii iubite 

Edward al VIII-lea, unchiul reginei Elisabeta a II-a a renunțat la tronul Marii Britanii în numele iubirii. Pregătit întreaga viață pentru a conduce Marea Britanie, Edward a renunțat, după doar un an, la tron. Motivul? Se îndrăgostise iremediabil de o femeie care nu era privită deloc cu ochi buni de către politicienii vremii și mai ales de către biserică.

Citește și: O dragoste de-o viață! Philip a renunțat la tot de dragul Elisabetei 

Iubirea lui Edward se numea Wallis Simpson și fusese căsătorită, divorțată, recăsătorită, iar apoi amanta lui Edward. În aceste condiții, este de înțeles faptul că biserica anglicană nu privea cu ochi buni o eventuală legătură amoroasă între Edward și Wallis Simpson. 

După ce a pus toate aspectele în balanță, Edward a luat o decizie curajoasă pe care puțini ar fi avut îndrăzneala să o comunice. A renunțat la tron, considerând că nu poate conduce Marea Britanie dacă femeia alături nu îi va fi alături pentru a-l sprijini. 

Vezi și: Detalii neștiute despre regina Elisabeta a II-a 

„Știți cu toții motivele pentru care am renunțat la tron. Dar vreau să înțelegeți că în luarea deciziei nu am uitat de țară ori de imperiu, pe care, ca prinț, apoi ca rege, am încercat timp 25 de ani să le servesc. Dar trebuie să mă credeți când spun că am găsit ca imposibilă purtarea povarei responsabilității și îndeplinirea datoriilor de rege fără suportul femeii pe care o iubesc…”, spunea Regelele Edward, unchiul reginei Elisabeta a II-a, în decembrie 1936.

Charles a iubit o viață întreagă o altă femeie, nu pe propria soție 

Cel care a devenit rege după moartea Elisabetei a II-a, Charles, s-a aflat și el în centrul controverselor și a oferit motive de îngrijorare mamei sale. Toată viață a iubit o altă femeie, nu pe cea cu care a fost oarecum obligat să se căsătorească, Diana. Camilla Bowles l-a fermecat încă dinainte de a o cunoaște pe Diana, iar inima lui Charles i-a aparținut din primul moment. 

Ar putea să te intereseze și: Cum a reușit Camilla să intre în grațiile reginei 

Diana nu s-a putut bucura niciodată de mariajul avut cu Charles şi, încă de la început a avut o presimţire sumbră că uniunea cu acesta nu avea să îi aducă linişte, ci doar tristeţe.

Nici comentariile răutăcioase făcute de public, nici faptul că era căsătorit cu altcineva nu l-au putut opri pe Charles din a-și asculta inima, chiar dacă acest lucru a produs o enormă suferință prințesei Diana și mamei sale, Elisabeta a II-a.

Dragostea dintre prințul moștenitor și Camila a trecut trestul timpului și a învins orice împotrivire, chiar și pe cea venită din partea reginei Elisabeta a II-a. Britanicii nu au plăcut-o pe Camilla Bowles, însă cu timpul, au învățat să o accepte. Nici în ziua de astăzi ea nu se bucură de același grad de apreciere pe care îl au ducii de Cambridge, prințul William și Kate Middleton. 

Îți propunem și: Lenjeria prințului Harry, scoasă la licitație de o dansatoare la bară 

Prințul Harry a dansat gol și beat în Las Vegas 

Un alt episod care a dezamăgit-o pe regina Elisabeta a II-a a fost scandalul în care a fost implicat nepotul cel mic, prințul Harry. 

Înainte de a se căsători cu Meghan Markle și a se retrage din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii, prințul Harry nu a fost străin petrecerilor zgomotoase, stropite cu prea mult alcool.

În urmă cu aproximativ zece ani, o escapadă în Las Vegas a prințului Harry a ținut prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie.  

Mezinul prințului Charles a consumat cantități impresionante de alcool, a dansat pe mese, s-a fotografiat în ipostaze tandre cu domnișoarele prezente la eveniment iar, totul a culminat cu prințul Harry renunțând la boxerii negri pe care îi purta. El i-ar fi oferit lui Carrie Reichert, o dansatoare la bară. Imagini în care prințul apare dansând dezbrăcat alături de alte domnișoare au fost făcute publice...Putem doar să ne imaginăm care a fost reacția bunicii sale, regina Elisabeta a II-a. 

Controversa care a umbrit liniștea reginei: Prințul Andrew a fost acuzat de agresiune sexuală 

Prințul Andrew a fost acuzat de agresiunea sexuală a unei minore 

Cel mai recent scandal cu iz sexual care a zdruncinat Casa Regală a fost cel care îl are protagonsit pe prințul Andrew, fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a. Acesta a fost acuzat de violarea unei minore, cu mulți ani în urmă.

Virginia Giuffre l-a dat în judecată pe Andrew, pentru prima oară, în august 2021. Acuzaţiile au fost lansate iniţial în 2011. Ea a povestit că a fost obligată să se culce cu Andrew în casa lui Ghislaine Maxwell din Londra, prima oară, iar apoi a mai fost forţată de cel puţin alte două ori.

La acel moment, în 2001, Giuffre avea 17 ani, iar Andrew 41. În cele din urmă, Andrew a fost decăzut din drepturile regale de care beneficia și i-a fost retrasă titulatura pe care o deținea. Fiul reginei Elisabeta a II-a a ajuns la o înțelegere cu victima sa și a fost nevoit să-i plătească o despăgubire colosală, în valoare de 10 milioane de dolari. Se zvonește că însăși Elisabeta a II-a l-a ajutat pe Andrew să achite sancțiunea primită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net