Dani Oțil a răbufnit în direct: «Să nu uităm că mulți știm despre regină abia de pe Netflix»

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la reședința de vacanță din Balmoral, Scoția, înconjurată de membrii familiei. Moartea suveranei care a condus Marea Britanie timp de 70 de ani a generat un val de reacții la nivel mondial, așa cum era de așteptat. Mulți dintre români și-au exprimat îndurerarea sau au ales să distribuie glume pe seama decesului acesteia. Dani Oțil nu a gustat deloc atitudinea lor. Iată ce a avut de spus prezentatorul! 

Dani Oțil, revoltat din cauza glumelor făcute pe seama morții Elisabetei a II-a
Dani Oțil, revoltat din cauza glumelor făcute pe seama morții Elisabetei a II-a

Moartea reginei Elisabeta a II-a a avut un puternic ecou emoțional la nivel mondial. Zeci de mii de oameni din întreaga lume au fost surprinși de decesul celui mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii și au ținut să transmită cele mai bune gânduri membrilor Casei Regale, în acest moment delicat. Alții au făcut glume pe seama situației, unele dintre poante fiind complet neinspirate, ținând cont de context. 

Citește și: Dieta Reginei Elisabeta, dezvăluită de un fost bucătar al Casei Regale 

Dani Oțil și-a exprimat revolta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatorul a subliniat că nu înțelege motivul pentru care unii aleg să glumească pe tema morții reginei Elisabeta a II-a. În plus, a menționat că nu avea habar de faptul că românii sunt atât de interesați de personalitățile politice ale altor țări, fie ele și unele marcante, așa cum a fost cazul reginei Elisabeta a II-a.

N-am știut că sunt atâția telectuali în România, care scriu așa de frumos despre regina altora. N-am știu nici că suntem atât de funny. Câte glume poți să faci despre o femeie de 90 și ceva de ani, despre care se știa că la un moment dat o să dispară. Sunt foarte nesărate, mi se par lipsite de umor. Chiar, de data asta, nu înțeleg de ce ai face o memă cu regina, pentru că nu-și are rostul. Să nu uităm că mulți știm despre regină abia de pe Netflix, la fel știm și despre Michael Jordan", a spus Dani Oțil. 

Vezi și: O dragoste de-o viață! Prințul Philip a renunțat la tot pentru a-i fi aproape reginei 

Regina Elisabeta a II-a s-a stins la reședința din Balmoral 

Regina Elisabeta a II-a a murit, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Balmoral, Scoția, un loc pe care l-a îndrăgit întotdeauna.

În ultimele luni de viață, suverana a petrecut timpul relaxându-se în compania familiilor și plimbându-se prin grădină, alături de câinii ei Corgi, conform publicației britanice Dailymail.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net