Reacția lui Ilie Năstase după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Nu pot descrie în cuvinte”

Toată lumea este îndurerată după moartea Reginei Elisabeta a II-a, iar oamenii din întreaga lume au transmis mesaje de condoleanțe membrilor Casei Regale a Marii Britanii. Printre aceștia și cunoscutul sportiv Ilie Năstase, care este vizibil afectat de vestea tristă.

Ilie Năstase, îndurarat din cauza morții reginei Elisabeta a II-a
Ilie Năstase, îndurarat din cauza morții reginei Elisabeta a II-a

Anunțul potrivit căruia a murit cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a fost unul la care tenismenul Ilie Năstase nu s-a așteptat. Acesta și-a adus aminte de sentimentul pe care îl avea când juca în Anglia, sub privirile figurilor regale care se aflau în Ioja reginei.

Vezi și: Ilie Năstase, și bogații plâng? Doar berica îi mai alină melancolia lui Nasty

„Moartea Reginei m-a luat prin surprindere. Pentru mine a fost mereu un sentiment aparte să joc pe iarba londoneza privit de figuri regale din loja reginei. Nu pot descrie în cuvinte. Îmi pare foarte rău!”, a spus Ilie Năstase pentru Impact.ro.

Părerea lui Ilie Năstase despre noul rege, Charles

Ilie Năstase consideră că Charles, noul rege, are o legătură foarte strânsă cu România. Fostul tenismen a mai declarat că Charles este fascinat de țara noastră și a promovat-o ori de câte ori a avut ocazia. 

Reamintim că Charles a vizitat aproape anual România, iar ultima călătorie a avut loc în mai 2022. În plus, suvernaul deține mai multe terenuri în țara noastră. 

Citește și: După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

,,Tradiții cum au englezii sunt unice! Pentru români, noul rege, Charles, e mai mult decât un prieten. Omul acesta e îndrăgostit de Romania. Am înțeles asta din discuțiile purtate, dar și din modul în care a vorbit în ultimele decenii despre România. Nu avem bani să-l plătim pentru căta publicitate ne-a facut!”, a mai spus Ilie Năstase.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani 

Regina Elisabeta a II-a a murit, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Balmoral, Scoția, un loc pe care l-a îndrăgit întotdeauna.

În ultimele luni de viață, suverana a petrecut timpul relaxându-se în compania familiilor și plimbându-se prin grădină, alături de câinii ei Corgi, conform publicației britanice Dailymail.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net