Ilie Năstase, și bogații plâng? Doar berica îi mai alină melancolia lui Nasty

Ilie Năstase a fost surprins pe terasa apartamentului său, pe care îl deține în stațiunea Mamaia, sorbind îngândurat din doua cutii de bere. Nasty părea destul de melancolic, iar fotoreporterii Click! au surprins fiecare gest al tenismenului. 

cub ilie nastase png

Ilie Năstase este unul dintre cei mai de succes sportivi din lume, iar la vârsta de 76 de ani are cu ce se mândri, o avere frumușică, o soție focoasă, cu 30 de ani mai tânără și drame care fac deliciul publicului. În concluzie, faima nu l-a părăsit pe Nasty nici la bătrânețe și reușește să se mențină în lumina reflectoarelor cu minimum de efort. 

Citește și: Ilie Năstase are o fiică superbă! Alessia este și frumoasă, și deșteaptă!

Se pare totuși că și marele tenismen al României are zile când se simte cuprins de o ușoară apatie, iar fotoreporterii Click! l-au surprins pe afacerist chiar într-un astfel de moment. Nasty stătea pe terasa apartamentului său, dintr-un complex rezidențial, din stațiunea Mamaia, cu ochelari de soare la ochi, nebărbierit de câteva zile și îmbrăcat în alb, în timp ce savura melancolic două beri. 

Nu rata nici: După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

Nasty a stat ceva timp meditând și părea că nimic nu poate să-l scoată din starea sa. Deodată, prin fața terasei sale trec două domnișoare elegante și vesele, dar nici măcar această dulce energie a tinereții nu-l înveselește pe tenismen. 

Hai să afli: Cine este Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase. Mama ei a fost căsătorită cu sportivul timp de 6 ani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Acțiune de tip cascadă pe șoselele din Vâlcea Foto colaj IPJ Vâlcea jpeg
COS Târgoviște are nevoie de sute de angajați. FOTO C.S.
image
image
image
image
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub florin zamfirescu png
cub oana zavoranu png