Ilie Năstase, și bogații plâng? Doar berica îi mai alină melancolia lui Nasty

Ultima actualizare:

Ilie Năstase a fost surprins pe terasa apartamentului său, pe care îl deține în stațiunea Mamaia, sorbind îngândurat din doua cutii de bere. Nasty părea destul de melancolic, iar fotoreporterii Click! au surprins fiecare gest al tenismenului. 

cub ilie nastase png

Ilie Năstase este unul dintre cei mai de succes sportivi din lume, iar la vârsta de 76 de ani are cu ce se mândri, o avere frumușică, o soție focoasă, cu 30 de ani mai tânără și drame care fac deliciul publicului. În concluzie, faima nu l-a părăsit pe Nasty nici la bătrânețe și reușește să se mențină în lumina reflectoarelor cu minimum de efort. 

Citește și: Ilie Năstase are o fiică superbă! Alessia este și frumoasă, și deșteaptă!

Se pare totuși că și marele tenismen al României are zile când se simte cuprins de o ușoară apatie, iar fotoreporterii Click! l-au surprins pe afacerist chiar într-un astfel de moment. Nasty stătea pe terasa apartamentului său, dintr-un complex rezidențial, din stațiunea Mamaia, cu ochelari de soare la ochi, nebărbierit de câteva zile și îmbrăcat în alb, în timp ce savura melancolic două beri. 

Nu rata nici: După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

Nasty a stat ceva timp meditând și părea că nimic nu poate să-l scoată din starea sa. Deodată, prin fața terasei sale trec două domnișoare elegante și vesele, dar nici măcar această dulce energie a tinereții nu-l înveselește pe tenismen. 

Hai să afli: Cine este Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase. Mama ei a fost căsătorită cu sportivul timp de 6 ani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net