După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, are un mesaj dur pentru Ioana Nastase, soția tenismanului, care s-a băgat în conflictul dintre ea și tenisman. Click! are toate detaliile!

Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase

Ioana Năstase s-a băgat în gura lupului după ce a comentat acid, pentru Click!, relația dintre soțul ei și fiica lui adoptivă, Charlotte! Tânara de 32 de ani, care si-a deschis cont pe OnlyFans, a declanșat un scandal de zile mari în sânul familiei Năstase.

Iată și: Cine este Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase. Mama ei a fost căsătorită cu sportivul timp de 6 ani

După ce a făcut confesiuni uluitoare, pentru Click!, declarând că tatăl său i-ar fi sugerat să se sinucidă, pe motiv că nu are o viață și îi solicită mai mereu bani, Charlotte Năstase i-a dat replica și Ioanei Nastase, actuala soție a tenismanului. 

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri grave pentru Click!: „Tatăl meu mi-a zis să iau o pastilă să mă sinucid, că eu nu am o viață!”

Ioana Năstase a dezvăluit, recent, pentru Click!, că Charlotte i-ar fi cerut o mașină de fițe lui Ilie, cu prilejul ultimei lor conversații, însă Ilie a trimis-o la muncă!

Declarațiile Ioanei au scos-o din pepeni pe Charlotte, care s-a hotărât să nu se mai victimizeze și să-i dea o replică dură și Ioanei Năstase.

Mai vezi și: Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie, Charlotte!: «I-a cerut o mașină, apoi s-a apucat de OnlyFans!»

Charlotte: „Ea nu știe nimic despre mine. Nu e treaba ei să se bage”

„Niciodată nu am întâlnit-o pe actuala lui nevastă, care spune numai minciuni! Cred că își dorește doar atenția media și să apară prin ziare! Să fie clar, eu niciodată nu am avut copii și nici nu am pierdut vreun copil!  Ea nu știe nimic despre mine, nu știu de ce se bagă ea că nu e treaba ei. E disperată să apară!“, a fost replica lui Charlotte pentru Ioana, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și: Ilie Năstase, desființat de Charlotte, fiica de pe OnlyFans: „Nu l-am văzut de 14 ani, a zis să fac orice pentru bani”

Nastase stă prost cu banii? Dat afară de Țiriac! 

De altfel, în ultima perioadă, fostul mare tenisman primește lovituri din toate părțile și nu doar de la fiica sa adoptivă, Charlotte.

La ziua lui, soția a făcut scandal monstru din cauza unui auto-proclamat “fiu “ al tenismanului. Între timp, apele s-au mai calmat în cuplu. 

Recent, însă, Ilie a fost dat afară de Ion Țiriac din complexul Stejarii, acolo unde locuia într-un apartament, pe motiv că nu plătise chiria. Deși plătea o sumă simbolică, Năstase acumulase restanțe majore la complexul rezidențial de lux pe care îl deține Ion Țiriac. Ilie Năstase se mutase în apartamentul din complexul ”Stejarii”, după ce a vândut casa din zona ”Primăverii”.

Se pare că, mai nou, Năstase e în criză mare de bani probabil, căci fostul mare tenisman s-a împăcat cu nașul Ciprian Marica și a vândut de urgență apartamentul pe care îl deținea la mare, aflat lângă plaja milionarilor, și pe care a obținut o suma frumușică, 250.000 de euro. 

La câți copii are, însă, de întreținut, rămâne de văzut cât ii vor ajunge banii tenismenului, care mai nou s-a mutat într-un apartament din zona Grădinii Zoologice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net