Cine este Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase. Mama ei a fost căsătorită cu sportivul timp de 6 ani

Ultima actualizare:

Un nou serial intrigant și-a făcut timid, dar sigur apariția în presa tabloidă autohtonă, rolurile principale fiind ocupate de Ilie Năstase și fiica sa adoptivă, Charlotte.

Ilie Năstse și Charlotte
Ilie Năstse și Charlotte

Numele celor doi este, zilele acestea, pe buzele tuturor, iar toată lumea așteaptă cu sufletul la gură noi dezvăluiri, pentru că episoadele sunt din ce în ce mai captivante.

Pe Ilie Năstase îl știe o țară întreagă, marele tenismen nu mai are nevoie de vreo introducere, însă pe fiica sa, nu prea, și mulți vor să afle detalii despre cea care a reușit într-un timp atât de scurt să capteze toată atenția publicului.

Click! Îți prezintă detalii despre cea care are rolul principal în scandalul acuzațiilor de neglijare ce au apărut asupra tenismenului.

Citește și: Ioana Năstase își deschide o super afacere la Brașov: "Mă va costa 250.000 de euro"

Cine este Charlotte Năstase

Charlotte Năstase este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și Alexandra King, actrița renumită din rolul La Pelle, pas pe care l-au făcut în perioada când erau căsătoriți. Ea nu a fost singurul copil adoptat de cei doi, având și un frate mai mare. După o perioadă, însă, Nasty și Alexandra au divorțat, iar cei doi copii au rămas alături de femeie.

Charlotte locuiește în America, asta după ce a stat câțiva ani în România, atunci când era foarte mică. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a șocat prima oară audiența din țară, după ce s-a aflat că și-a făcut cont pe o platformă dedicată adulților, unde pozează în ipostaze sexy, pentru a se întreține singură. Recent, într-un interviu pentru Click!, Charlotte a declarat că Ilie Năstase a sfătuit-o să se sinucidă.

Charlotte nu are o profesie clară, nemuncind o zi în viața ei, conform spuselor actualei soții a lui Ilie Năstase. Ba mai mult, Ioana a dezvăluit pentru Click! faptul că Năstase i-a plătit femeii studiile, în valoarea de aproximativ 400.000 euro.

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea”, a declarat Ioana pentru Click!.

Charlotte se declară mândră că este fiica tenismenului, deși nu crede că fostul sportiv împărtășește aceleași sentimente.

Fiica lui Ilie Năstase și-a acuzat tatăl de neglijență, spunând că nu a susținut-o nici financiar, nici moral. Mai mult decât atât, aceasta spune că Ilie Năstase i-ar fi sugerat să se sinucidă. Conform spuselor femeii, ea și Năstase nu s-au mai văzut de 14 ani, lucru ce a deranjat enorm pe aceasta și a făcut-o să recurgă la astfel de comportament.

Ilie Năstase și Alexadra King

Dupa pronunțarea divorțului de modelul Belgian Dominique Grazia, Ilie Nastase a cunoscut-o pe Alexandra King, la New York. Frumoasa femeie l-a cucerit imediat pe tenismen și timp de trei ani au fost iubiți. In 1984, pe când participa la turneul US Open,  Ilie a cerut-o de soție, iar nunta a avut loc în septembrie. Alexandra n-a suportat, însă, faptul că Ilie Năstase era curtat adesea de femei frumoase, cărora nu le rezista, și în 1990 s-au despărțit, cu divorțul oficial în 1998. 

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase, după ce fiica lui și-a făcut cont pe Only Fans 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net