Cine este Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase. Mama ei a fost căsătorită cu sportivul timp de 6 ani

Un nou serial intrigant și-a făcut timid, dar sigur apariția în presa tabloidă autohtonă, rolurile principale fiind ocupate de Ilie Năstase și fiica sa adoptivă, Charlotte.

cub charlotte nastase png
Ilie Năstse și Charlotte

Numele celor doi este, zilele acestea, pe buzele tuturor, iar toată lumea așteaptă cu sufletul la gură noi dezvăluiri, pentru că episoadele sunt din ce în ce mai captivante.

Pe Ilie Năstase îl știe o țară întreagă, marele tenismen nu mai are nevoie de vreo introducere, însă pe fiica sa, nu prea, și mulți vor să afle detalii despre cea care a reușit într-un timp atât de scurt să capteze toată atenția publicului.

Click! Îți prezintă detalii despre cea care are rolul principal în scandalul acuzațiilor de neglijare ce au apărut asupra tenismenului.

Citește și: Ioana Năstase își deschide o super afacere la Brașov: "Mă va costa 250.000 de euro"

Cine este Charlotte Năstase

Charlotte Năstase este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și Alexandra King, actrița renumită din rolul La Pelle, pas pe care l-au făcut în perioada când erau căsătoriți. Ea nu a fost singurul copil adoptat de cei doi, având și un frate mai mare. După o perioadă, însă, Nasty și Alexandra au divorțat, iar cei doi copii au rămas alături de femeie.

Charlotte locuiește în America, asta după ce a stat câțiva ani în România, atunci când era foarte mică. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a șocat prima oară audiența din țară, după ce s-a aflat că și-a făcut cont pe o platformă dedicată adulților, unde pozează în ipostaze sexy, pentru a se întreține singură. Recent, într-un interviu pentru Click!, Charlotte a declarat că Ilie Năstase a sfătuit-o să se sinucidă.

Charlotte nu are o profesie clară, nemuncind o zi în viața ei, conform spuselor actualei soții a lui Ilie Năstase. Ba mai mult, Ioana a dezvăluit pentru Click! faptul că Năstase i-a plătit femeii studiile, în valoarea de aproximativ 400.000 euro.

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea”, a declarat Ioana pentru Click!.

stanga
dreapta
ilie ioana nastase jpeg
13 ilie nastase jpg jpeg
ilie nastase jpeg
Ioana sotia lui Ilie Nastase declaratie surprinzatoare 2 jpg
charlotte nastase1 copy Small jpeg

Charlotte se declară mândră că este fiica tenismenului, deși nu crede că fostul sportiv împărtășește aceleași sentimente.

Fiica lui Ilie Năstase și-a acuzat tatăl de neglijență, spunând că nu a susținut-o nici financiar, nici moral. Mai mult decât atât, aceasta spune că Ilie Năstase i-ar fi sugerat să se sinucidă. Conform spuselor femeii, ea și Năstase nu s-au mai văzut de 14 ani, lucru ce a deranjat enorm pe aceasta și a făcut-o să recurgă la astfel de comportament.

Ilie Năstase și Alexadra King

Dupa pronunțarea divorțului de modelul Belgian Dominique Grazia, Ilie Nastase a cunoscut-o pe Alexandra King, la New York. Frumoasa femeie l-a cucerit imediat pe tenismen și timp de trei ani au fost iubiți. In 1984, pe când participa la turneul US Open,  Ilie a cerut-o de soție, iar nunta a avut loc în septembrie. Alexandra n-a suportat, însă, faptul că Ilie Năstase era curtat adesea de femei frumoase, cărora nu le rezista, și în 1990 s-au despărțit, cu divorțul oficial în 1998. 

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase, după ce fiica lui și-a făcut cont pe Only Fans 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg