Charlotte răbufnește în scandalul cu Ioana Năstase: „Tu te-ai măritat cu el”

Ilie Năstase o ține din scandal în scandal, în ultima vreme! Nici bine nu s-au stins ecourile altercației cu soția de la ziua lui, că un alt scandal e pe cale să izbucnească între Charlotte, fiica adoptivă a tenismanului, și actuala soție, Ioana Năstase! Totul după declarațiile incisive ale Ioanei Năstase, făcute zilele trecute, pentru Click!.

charlotte nastase2 copy Small jpeg

De când s-a apucat de OnlyFans, Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, face valuri și în presa românească. 

Tânăra, în vârstă de 32 de ani, și-a acuzat tatăl, pe celebrul tenisman, de alegerile sale privind Onlyfans. Charlotte a acordat un interviu în presa din România în care a declarat că, după o discuție mai aprinsă cu tenismanul, ea a decis să-și facă cont pe celebra platformă pentru adulți.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: "Du-te și fă o grămadă de bani.”, spus Charlotte, pentru ziare.com.

Ioana Năstase: „Nu a muncit o oră în viața ei!”

Contactată de Click!, Ioana Năstase, actuala soție a tenismanului a răbufnit și ne-a declarat, în exclusivitate, că în discuția cu pricina Charlotte i-ar fi cerut tatălui ei o mașină de fițe, în condițiile în care tânăra nu a prestat în viața ei o oră în câmpul muncii. 

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! 

Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui.

 Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click! 

Fiica lui Năstase reacționează!

Declarațiile Ioanei Năstase au scos-o, însă, din minți pe Charlotte, care a răbufnit cu un mesaj acid, pe contul de Facebook. 

Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase.

Tot pe pagina ei de socializare, Charlotte s-a arătat oripilată de ultimul scandal dintre Ioana și Ilie Năstase, de la ziua acestuia din 19 iulie. 

charlotte nastase1 copy Small jpeg

Cine e Charlotte Năstase?

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Împreună cu Alexandra, fostul numărul 1 mondial în tenis a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Primul copil, pe nume Nicholas, a fost adoptat de cei doi în 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, pe Charlotte, care are în momentul de față 32 de ani.

Pentru a se abona la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, internauții trebuie să scoată din buzunare 17 dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png