#Exclusiv Click!

Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie, Charlotte!: «I-a cerut o mașină, apoi s-a apucat de OnlyFans!»

22 iulie 2022 12:56   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Scandalurile se țin lanț de capul lui Ilie Năstase. Ajuns la 76 de ani, Ilie Năstase e prins în nenumărate conflicte, când cu soția Ioana Năstase, care a răbufnit chiar la ziua lui de nastere, când cu una dintre fiicele sale, Charlotte. Aceasta a declarat, zilele recente, în presa din țară, că și-ar fi făcut cont pe OnlyFans în urma unei discuții cu tatăl ei. Ioana Năstase a elucidat misterul, pentru Click!

Charlotte Năstase (32 de ani), fiica adoptivă a lui Ilie Năstase (76 de ani), din mariajul cu actrița Alexandra King, a declanșat, în aceste zile, un scandal de zile mari în presa din România, declarând că este total dezamăgită de celebrul său tatăl. 

Citește și: Ilie şi Ioana Năstase, escapadă romantică la Paris. Au fost ca doi porumbei

Fiica lui ”Nasty” susține că a ajuns să-și facă cont pe OnlyFans, o platformă pentru adulți , pe care este încărcat conținut interzis minorilor, chiar în urma unei discuții aprinse pe care a avut-o cu Ilie Năstase. 

Tânăra, vedetă în vogă la această oră pe platforma pentru adulți, unde câștigă sume fabuloase de bani, a declarat că are în prezent o relație cât se poate de rece cu tatăl său, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani, de la majoratul ei. 

Vezi și: Ioana și Ilie Năstase, două luni fără scandal! Cum au sărbătorit împăcarea

Ce i-a cerut Charlotte lui Ilie Năstase? 

Ioana Năstase, soția tenismanului, a intervenit în conflictul dintre tată și fiică și a făcut lumină în ce privește relația controversată dintre cei doi. Ioana Năstase ne-a dezvăluit ce anume i-a cerut Charlotte tatălui său adoptiv în discuția care a determinat-o să-și facă apoi cont pe platforma OnlyFans. 

Ioana Năstase: „400.000 de mii de euro i-a plătit Ilie școala!”

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. 

Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!

Ups: De 1 Mai Ilie s-a distrat în club, Ioana s-a relaxat: «Mie nu îmi place la club»

“I-a cerut nu știu ce mașină ultima dată! Ilie a trimis-o la muncă!”

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!“, a dezvăluit Ioana Năstase, pentru Click!

Ce a zis Charlotte despre Ilie?: „Mi-a spus că o să-l mai văd o dată până moare”

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Împreună cu Alexandra, fostul numărul 1 mondial în tenis a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Primul copil, pe nume Nicholas, a fost adoptat de cei doi în 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, pe Charlotte, care are în momentul de față 32 de ani.

Wow: Declarațiile surprinzătoare ale Amaliei Năstase despre Ilie, la 12 ani după divorț

Iată ce declarații făcea Charlotte, zilele trecute, într-un interviu pentru presa din România. 

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: "Du-te și fă o grămadă de bani.”, a spus Charlotte, pentru ziare.com. 

Pentru a se abona la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, internauții trebuie să plătească 17 dolari.

Interesant și: Ilie Năstase merge cu poza soției pe stradă! Ioana Simion îl joacă pe degete pe tenisman

Câți copii are tenismanul?

Ilie Năstase are nu mai puțin de cinci copii: Nathalie Năstase (45 de ani), care este fiica cea mare a lui Ilie din căsătoria cu belgianca Dominique Grazia; Nicolas (35 de ani) și Charlotte (32 de ani)- sunt copiii înfiați de Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King. După divorț, copiii au rămas în SUA, împreună cu mama lor.

Alessia (18 ani) şi Emma (15 ani) sunt cele două fete pe care Ilie Năstase le are împreună cu fosta soție Amalia Năstase. Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe din click.ro