Ilie şi Ioana Năstase, escapadă romantică la Paris. Au fost ca doi porumbei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie şi Ioana Năstase se înțeleg din ce în ce mai bine, iar recent au plecat la Paris. Au mers în vacanță, dar au bifat și alte activități: Ilie a fost la meciul Simonei Halep, iar partenera lui a mers la probe pentru nunta fiului. În iulie va fi soacră mare!

Au avut multe certuri, printre care și două acțiuni de divorț, însă iată că rezistă și acum și parcă se înțeleg mai bine ca înainte. Ioana și Ilie Năstase au fugit în Orașul Îndrăgostiților pentru câteva zile.

Citeşte şi: Ioana și Ilie Năstase, două luni fără scandal! Cum au sărbătorit împăcarea

"Eu și Ilie am plecat un pic la relaxare. Sunt in Paris de miercuri și ne întoarcem  în seara aceasta (n.r.: vineri seara). Am vrut să avem puțină relaxare și sa ne bucurăm de acest superb oraș", ne-a spus Ioana Năstase.

Citeşte şi: Ilie Năstase merge cu poza soției pe stradă! Ioana Simion îl joacă pe degete pe tenisman

Ilie Năstase, la meciul Simonei de la Roland Garros

Bruneta și celebrul fost tenisman au bifat și alte acțiuni importante cu această ocazie. Ilie a fost prezent la meciul Simonei Halep, din turul doi de la Roland Garros, în care românca noastră a avut-o ca adversară pe chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA).

Ilie a susținut-o alături de Ion Țiriac și de Nadia Comăneci. Au făcut galerie și au stat în tensiune, până s-a terminat meciul. Din păcate, în favoarea chinezoaicei!

Ioana îşi însoară băiatul în iulie

Ioana a avut și ea treabă, dar pe la magazinele de haine, ca de obicei. Cu un scop foarte mare, pentru că se apropie nunta băiatului ei și va fi soacră mare.

"Chiar acum sunt la probele pentru rochița de nuntă. Teo, băiatul meu, se însoară pe 1 iulie și avem emoții. Va fi o nuntă frumoasă la malul mării, și chiar am emoții. Încă nu m-am hotărât la ținută pentru ca am mai multe variante", ne-a mai spus Ioana Năstase. 

Ioana Năstase, mireasă de două ori, Ilie ginere de cinci ori

Ioana şi Ilie Năstase, în ziua nunţii
Ioana şi Ilie Năstase, în ziua nunţii

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară în iunie 2020. Au anulat divorțul și au mers în fața altarului pentru a-și uni destinele. Totuși, soția tenismenului i-a pus condiții pentru a face acest pas. 

Într-un cadru restrâns, de numai câteva persoane, Ilie și Ioana Năstase s-au cununat religios într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol. Bruneta îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, superbă, cu voal lung, iar el într-un costum militar, au avut parte de o ședință foto care să le păstreze vie amintirea momentului unic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net