Ioana Năstase, de urgență la spital: „M-a luat cu Ambulanța din cauza lui! Mă simt în pericol!”

20 iulie 2022 10:58   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a împlinit, pe 19 iulie, 76 de ani. În loc să se serbeze cu soția și prietenii la un pahar, de ziua tenismanului s-a lăsat cu un scandal monstru. Ioana Năstase a dat lămuriri, în exclusivitate pentru Click!, despre cearta avută la conferința de presă organizată, pe la spatele ei, de un auto-intitulat “ fiul” al tenismanului. 

Ilie Năstase și-a sărbătorit, pe 19 iulie ziua de naștere. Celebrul tenismen a împlinit 76 de ani, iar cu această ocazie a susținut o conferință de presă. În cadrul evenimentului, fosta glorie a tenisului românesc a vorbit despre cariera sa și despre performanțele atinse în tenis. 

Atmosfera a explodat brusc, chiar în timpul evenimentului, atunci când Ioana Năstase , soția lui Ilie, a apărut val-vârtej în fața jurnaliștilor prezenți la fața locului. Frumoasa brunetă s-a certat la cuțite cu soțul ei, făcând acuzații cu privire la relația fostului tenismen cu un bărbat pe nume Cezar, care s-ar fi dat drept “fiul” lui Ilie Năstase.

După tot scandalul și confuzia creată în jurul acestui nedorit eveniment, Ioana Năstase a explicat într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Click!,  dedesubturile altercației care îl are ca vinovat principal pe Cezar, care i-ar fi solicitat lui Ilie Năstase să-i fie tată adoptiv! 

Vreau să spun tot adevărul! A venit să-i semneze trei rachete! 

Click!: Ioana, ce s-a întâmplat, practic, ieri, de ziua lui Ilie? Cum a izbucnit acest scandal la care nu se aștepta nimeni?

Ioana Năstase: Voi știți că eu sunt o femeie liniștită, calculată! Voi mă știți pe mine cum sunt! Adevărul e că am obosit! Știți bine ce s-a întâmplat cu ceva timp în urmă, de la povestea cu Marica. 

Eu am încercat mereu să fiu precaută cu oamenii care intră în viața lui Ilie. De trei luni așa de zile, a apărut în calea lui Ilie acest om cu pretextul să-i semneze trei rachete de tenis! De atunci au început să țină legătura și să se întâlnească tot mai des. 

Cine e practic acest Cezar? S-a vehiculat ideea că e fiul domnului Năstase…. De unde a apărut această idee?

Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: „Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!”

Dar pun și eu o întrebare pertinentă: de ce nu se duce acest domn la un azil să ia un bătrânel de acolo să-l numească tatăl lui? De ce pe Ilie? 

Nu am vrut să dau nimic până acum în presă, pentru că nu sunt genul! Dar ultima dată când ne-am întâlnit cu acest om mi s-a făcut rău și m-a luat cu Ambulanța! M-au luat direct de la masă! 

Ioana Năstase: „Ultima dată când ne-am întâlnit mi s-a făcut rău! M-a luat Salvarea!”

Ce s-a întâmplat, practic?

Am simțit că mi se face rău în prezența acelui om! Eu sunt pentru ei o piedică, eu încerc să-l protejez pe Ilie cât pot. Nimeni nu intră cu bocancii în viața lui Ilie! Omul ăsta îl manipulează, e mai bun manipulator decât Ilie. 

A intrat în sufletul lui, i-a promis marea cu sarea. Ilie a insistat să mergem la Iași cu el, înainte de ziua lui. Ne-am întors la București, eu habar nu am avut de această conferință de presă pe care acest om i-a organizat-o. 

Au făcut totul pe la spatele meu. M-a sunat o doamnă să-mi spună: tu știi unde e Ilie acum, cu cine e?

Că omul îi organizase o conferință cu nevastă-sa cu care nici nu e căsătorit! M-am urcat în taxi, am ajuns acolo, omul s-a ascuns de mine! Ilie zicea că nu e acolo!  M-am enervat! Practic, ei se ascundeau de mine! Eu mă simt în pericol! 

Ioana Năstase: „Am obosit să mă lupt cu toate hienele din jurul lui!”

De ce spui că ești în pericol? Te simți amenințată în vreun fel?

El încearcă să mă elimine! E riscant pentru mine, eu am familie, copil, nepot. Pentru ce să-mi risc eu viața, așa? Eu i-am zis omului: de aici încolo, fă tu ce vrei cu Ilie, să meargă unde vrei tu, îl las! Iar el zice: foarte bine faci!

Ilie s-a schimbat de când a apărut acest om! Nu-mi răspunde la telefon pentru că vorbește non stop cu acest om. Stă mai mult cu el decât cu mine. Am obosit să mă lupt cu toate hienele din jurul lui!

În ce privește identitatea bărbatului care a declanșat scandalul în familia lui Ilie Năstase, Ioana Simion s-a abținut să dea prea multe amănunte. Se pare că ar fi vorba despre un anume Cezar F.

De ziua lui, Nasty a celebrat la eveniment. semnarea unui contract cu o firmă care promovează jocurile de noroc!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe