Ioana Năstase, surpriză pentru nunta fiului! Cine va cânta la eveniment

29 iunie 2022 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana și Ilie Năstase se pregătesc de un eveniment cu adevărat special din viața soției fostului tenismen. Fiul ei din primul mariaj urmează să se căsătorească cu aleasa inimii sale, tânăra care i-a dăruit și un copil. Iată ce a declarat Ioana despre marea ceremonie!

Ioana Năstase, în vârstă de 46 de ani, ar părea o tânără studentă la prima vedere, însă aceasta se poate mândri cu un fiu mare, care se pregătește deja de însurătoare! Mai mult decât atât, deși e greu de crezut că Ioana ar fi și „bunică”, Teo, băiatul ei din prima căsnicie, are deja și o fetiță alături de iubita lui. 

Vezi și: Ioana și Ilie Năstase, două luni fără scandal! Cum au sărbătorit împăcarea

Ioana Năstase, pregătită de nunta fiului ei. Adi Minune, invitat surpriză!

Recent, soția tenismenului Ilie Năstase a dezvăluit că în familia ei urmează un eveniment important, și anume nunta religioasă a fiului ei, care își va duce iubita în fața altarului în doar câteva zile, pe 1 iulie!

Ioana a recunoscut că este un moment mult așteptat, la care vor participa în jur de 300 de invitați, iar pregătirile au fost deja puse la punct. Cât despre eveniment, acesta va fi unul grandios, cu Adi Minune invitat surpriză! De acest aspect s-a ocupat personal Ioana, care a vrut să îi surprindă pe fiul ei, în ziua cea mare. 

Ioana Năstase va merge la eveniment însoțită, bineînțeles, de partenerul ei, Ilie Năstase, chiar dacă în relația lor au existat recent probleme. 

Vezi aici despre e vorba: Ioana și Ilie Năstase, despărțire definitivă cu scandal. Fosta glorie a fugit în Franța după seara în care soția a fost agresată sexual

Ioana Năstase, gata să fie „soacră mare”

„Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. E un moment frumos, pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea. Practic mai sunt două zile.

Sunt pregătită sufletește. Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari, că m-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu gândul cu tot. El e în campanie acum, muncește foarte mult, dar sunt ok, totul e pregătit.”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Fiul Ioanei și logodnica lui sunt împreună de la 16 ani

Fiul ei este împreună cu partenera lui de viață de pe vremea când aveau doar 16 ani, aniversând recent 10 ani de relație. Ioana Simion a dezvăluit că cei doi au crescut împreună și se iubesc încă de pe atunci. 

„Sunt împreună de la 16 ani, de aproape 10 ani. S-au iubit de micuți. Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut. La vârsta de 18 ani i-am redat libertatea lui Teo, chiar nu am ținut să-l controlez. Știu că se împacă foarte bine, se iubesc, au și o fetiță superbă și pe care o iubesc enorm (...) Vor fi în jur de 300 și ceva de persoane.”, a mai explicat Ioana Simion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe