Ilie Năstase, desființat de Charlotte, fiica de pe OnlyFans: „Nu l-am văzut de 14 ani, a zis să fac orice pentru bani”

14 iulie 2022 5:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Charlotte Năstase este una dintre cele mai vizibile fiice ale lui Ilie Năstase, intrând, recent, în atenția tuturor, deoarece și-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă ce găzduiește foarte mult conținut destinat adulților. 

Charlotte Năstase are doar 32 de ani, iar dificultățile de natură financiară au impins-o pe fiica tenismenului să-și deschidă un astfel de cont online. 

Orice pentru bani

Pentru a vedea poze cu caracter explicit cu Charlotte, subscriberii cheltuiesc 17 dolari lunar. Se pare că majoritatea persoanelor ce o urmăresc pe fiica lui Ilie Năstase sunt din Statele Unite și România. 

Vezi și: Reacția lui Ilie Năstase, după ce fiica lui și-a făcut cont pe Only Fans

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, și-a reamintit Charlotte.

Charlotte a declarat că relația pe care o are alături de tatăl ei este una dificilă, fiind presărată cu certuri și cu lipsa profundă a unei figuri paterne. Se pare că fiica lui Ilie Năstase nu l-a mai văzut pe tenismen de la vârsta de 18 ani. De atunci, au trecut aproximativ 14 ani. 

Urmărește și: Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Soția tenismenului este revoltată

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a afirmat Charlotte.

Cât despre familia ei din Statele Unite, aceasta a afirmat doar că ei se confruntă cu foarte multe probleme, dar pe care nu a dorit să le facă publice.

Aceasta a copilărit timp de 4 ani în România, iar singurele persoane care i-au fost mereu aproape și au susținut-o în toate demersurile ar fi fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a tenismenului.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe