Ioana Năstase, ultimatum pentru Ilie? Mai urmează un divorț? «Nu știu dacă pot să mai duc»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mariajul dintre Ioana și Ilie Nastase stă, din nou, pe un butoi cu pulbere, după ultimul scandal de la ziua marelui tenisman, de pe 19 iulie! Ioana Năstase a făcut mărturisiri, în exclusivitate pentru Click!, despre cum se desfășoară “ostilitățile” dintre ea și soțul ei, la acest moment! 

ioana nastase

A fost scandal cât casa la ziua lui Ilie Năstase, pe 19 iulie! Un anume auto-proclamat “fiu” al tenismanului, a fost pe punctul să dinamiteze, din nou, mariajul dintre Ioana și Ilie! 

“Dumnezeu știe peste câte am trecut eu!”

Ioana Năstase însă, pune punctul pe "i" și spune adevărul despre cum se desfășoară, la acest moment, ostilitățile între ea și marele tenisman, ajuns la al treilea mariaj. 

Eu m-am sacrificat ,m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu si le-am înghițit pe toate! Sunt foarte obosită! Nu știu dacă pot să mai duc la final toate astea!

El e sănătos și arată acum arată pentru că sunt eu lângă el! Eu lui Ilie îi fac program, ca la copiii mei. Îl pun să se culce la prânz, câte o oră, îi dau să mănânce sănătos. El îmi zice: «Cum să dorm eu la prânz?! N-am dormit în viața mea!» Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru Click! 

Ioana Năstase a renunțat de două ori la divorț! 

Ioana (46 de ani), actuala soție a marelui tenisman Ilie Năstase, a avut până în prezent două tentative de divorț. Ultima, pe 8 ianuarie 2021, atunci când aceasta a sunat la 112, dar, ulterior, a refuzat să depună plângere penală pentru violență domestică, pentru ca Ilie Năstase să nu ajungă la închisoare.

Ilie Năstase și Ioana Năstase sunt împreună de patru ani ani. Diferența de vârstă dintre cei doi este de aproximativ 30 ani. 

Ilie Năstase, 76 de ani, s-a căsătorit pentru a cincea oară cu Ioana Simion, în aprilie 2019. Cel mai lung mariaj al fostului lider mondial a durat 19 ani și a fost cel cu actrița americană Alexandra King.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net