Ioana Năstase își deschide o super afacere la Brașov: "Mă va costa 250.000 de euro"

De când și-a cumpărat cal, Ioana Năstase merge în Brașov de trei sau patru ori pe lună. Nu vrea să mai facă naveta București-Brașov, Constanța-Brașov, așa că este în căutarea unui teren în apropierea centrului de echitație, pe care vrea să își ridice o pensiune. "Mă va costa 250.000 de euro. Am făcut deja calculele. Nu mă asociez cu nimeni. Am eu așa o vorbă: afacerile se fac de una singura, numai dragostea se face în doi".

ilie ioana nastase jpeg
Ioana și Ilie Năstase

În septembrie, Ioana Năstase și-a cumpărat un cal superb. 3.500 de euro a costat-o echipamentul de călărie și 25.000 de euro superbul exemplar cabalin, pe care l-a botezat Cezar. Iată că cheltuielile nu s-au încheiat aici, pentru că Ioana a fost inspirată de situație și se pregătește să facă o pensiune în zona Brașov, la centrul de echitație care îl găzduiește pe Cezărică.

Ioana Năstase: "Afacerile se fac de una singură, numai dragostea se face în doi"

Ioana merge acolo de două ori pe lună în sezonul rece și o dată pe săptămână în cel cald, pentru a-și mângâia băiatul și pentru a face o plimbare în șa. "Vreau să fac o pensiune aici. Am văzut ca vin foarte mulți turiști în zona asta atât de frumoasă și e păcat sa nu fie exploatată. Eu vin des aici, așa că nu ar strica să fac un loc frumos unde oamenii să vină să se relaxeze, să respire aer curat, să mănânce o mâncare bună și, evident, să se bucure de echitație, de cai. Am găsit un teren, dar era extravilan. Încă sunt în căutare.

Nu mai e un vis, eu deja fac calcule, caut teren. Ar costa 250.000 de euro. Nu mă gândesc să mă asociez cu cineva, pentru că am o vorbă: afacerile se fac de una singură, numai dragostea se face în doi. După experiența lui Ilie cu Marica, am luat cel mai bun exemplu", a declarat Ioana Năstase pentru Click!.

Pentru că Ioana mai are și alte afaceri de care se ocupă, de locația pe care plănuiește să o ridice se va ocupa cea mai bună prietenă a ei. "Nu o să pot să fiu tot timpul în Brașov, se va ocupa o prietenă foarte bună, în care am toată încrederea. Ilie o să mă ajute și el, din toate punctele de vedere, așa cum se ajută doi soți", ne-a mai spus Ioana.

ioana nastase cal webp
Ioana Năstase și calul Cezărică

Cezar este cadoul lui Ilie pentru Ioana

Vara trecută, Ilie Năstase s-a gândit la un cadou original pentru Ioana. Mare iubitoare de cai, Cezar a fost dragoste la prima vedere. "De când eram copil am îndrăgit caii. Bunicul meu avea cal, dar îmi era teamă de el, mai ales că era foarte mare. Pasiunea pentru cai am avut-o dintotdeauna, dar pot să spun că abia acum este mai pregnantă.

Mi-am dorit mereu o casă pe malul mării şi un cal. Anul trecut mi-am luat un teren pe malul mării, la 10 metri de mare, şi vreau să-mi fac o casă. Luna trecută am luat şi căluţul. Are 3 ani, e încă puiandru, l-am adus din Olanda şi a costat 25.000 de euro, pentru că e un cal cu pedigree".

stanga
dreapta
ioana nastase sexy jpg
ilie si ioana nastase 5 jpeg
ioana ilie nastase jpeg
ioana nastase 2 0 jpg jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
ilie nastase ioana nastase jpeg
ioana nastase 1 jpg jpeg
ioana nastase ilie nastase jpeg

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!   

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg