Cât a dat soţia lui Ilie Năstase pe căluţul Cezar. Cei 3.500 € cheltuiţi pe echipament sunt nimic

19 octombrie 2021
image
Ioana l-a adus pe Cezar din Olanda și îl ține la un centru de echitație din Brașov

Ce pasiune frumoasă şi relaxantă şi-au găsit vedetele noastre: echitaţia! Dar şi foarte scumpă! Ioana, soţia lui Ilie Năstase, iubeşte caii încă din copilărie aşa că, acum, la 45 de ani, şi-a luat un căluţ: Cezar.

Constănţeanca a cheltuit 3.500 de euro pe un echipament potrivit, dar când te gândeşti că pe Cezar a dat 25.000 de euro, nu mai contează hainele! Pozele din social media, cu două vedete care apar alături de cai, au făcut furori pe internet. Ioana, soţia lui Ilie Năstase, a găsit un centru de echitaţie tocmai la Braşov, aşa că merge săptămânal acolo pentru câteva ore de relaxare în compania lui Cezar, un superb exemplar pur-sânge care a fost adus din Olanda. 

„De când eram copil am îndrăgit caii. Bunicul meu avea cal, dar îmi era teamă de el, mai ales că era foarte mare. Pasiunea pentru cai am avut-o dintotdeauna, dar pot să spun că abia acum este mai pregnantă. Mi-am dorit mereu o casă pe malul mării şi un cal. Anul trecut mi-am luat un teren pe malul mării, la 10 metri de mare şi vreau să-mi fac o casă. Luna trecută am luat şi căluţul. Are 3 ani, e încă copil, l-am adus din Olanda, şi a costat 25.000 de euro, pentru că e un cal cu pedigree."

image
Pentru orele de călărie, Ioana și-a cumpărat costum special

image
Pentru orele de călărie, Ioana și-a cumpărat costum special

"Tatăl lui e campion mondial la frumuseţe, iar mama campioană europeană la trap. L-am dus direct la Braşov, la un centru de echitaţie, iar patronul îmi trimite zilnic filmări, îl dresează continuu, iar eu merg o dată pe săptămână, stau 3 zile şi fac 2 ore de echitaţie zilnic. Am mai căzut de pe el, dar m-am ridicat, e ca şi în viaţă. Eu un scump şi un răsfăţat. Când vin la el, îi aduc de la Bucureşti mere şi morcovi”, ne-a povestit Ioana. Pentru întâlnirile cu căluţul, doamna Năstase a cheltuit o sumă exorbitantă şi pe echipamentul de călărie. Cizme de echitaţie, pantaloni şi toate celelalte accesorii necesare acestui sport au costat 3.500 de euro. 

Majda: «Vreau să o duc şi pe fiica mea»

Şi Majda Aboulumosha a devenit pasionată de călărie. Ea se află acum în Turcia, unde filmează pentru emisiunea „Femeia Alege” difuzată pe PRO 2. Pentru promo-ul emisiunii, actriţa a fost nevoită să apară călare pe un cal, iar cei din echipă au avut grijă ca Majda să nu se sperie, însă nu ştiau că ea chiar îndrăgeşte aceste animale nobile.

image
Majda a călărit în Turcia, unde își face emisiunea

„Calul e animalul meu preferat. M-am urcat pe cal la vârsta de 14 ani, am avut un curaj debordant tocmai datorită sentimentelor pe care le am faţă de această fiinţă, animal nobil. În filmările de la PRO TV, în serialul „Aniela”, dar şi altele, am fost mereu lângă cai. Nu am calul meu personal, deşi mi-am dorit."

image
Majda a călărit în Turcia, unde își face emisiunea

"Mai merg la centre de echitaţie în Bucureşti, şi vreau să o duc pe fiica mea. Cunosc câteva secrete, dacă le pot numi aşa, de împrietenire, de apropiere, dar trebuie să am timp să le pun în practică. Acum, la filmările pentru emisiunea „Femeia alege”, de pe PRO 2, am avut parte de un moment de echitaţie, şi a fost cea mai frumoasă scenă”, ne-a spus Majda.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg