Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri grave pentru Click!: „Tatăl meu mi-a zis să iau o pastilă să mă sinucid, că eu nu am o viață!”

3 august 2022 20:20   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Charlotte Năstase a facut declarații năucitoare despre Ilie Năstase, într-un interviu exploziv pentru Click! Ce a putut să-i zică tenismanul fiicei lui adoptive?!

 E război între Ilie Năstase și fiica lui adoptivă, Charlotte, de când tânăra s-a hotărât să-și facă cont pe Onlyfans pentru a se întreține singură.

Cum a ajuns fiica, chiar și adoptivă, a lui Ilie Năstase, să facă însă un asemenea gest extrem? Charlotte Năstase a deschis cutia Pandorei și a povestit partea ei de adevăr, într-un interviu tulburător, pentru Click!.

Tânăra face mărturisiri explozive despre dedesubturile relației sale zbuciumate cu marele tenisman! Deși a fost adoptată împreună cu fratele ei de către Ilie Năstase și soția lui de de la vremea respectivă, anume Alexandra King, Charlotte s-a simțit mereu marginalizată, dată la o parte de către tatăl ei. E uluitor ce i-a putut spune marele tenisman fiicei sale.

Charlotte: „Se pare că el regretă că m-a adoptat! Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”

  • Charlotte, ce înseamnă pentru tine să fii fiica lui Ilie Năstase? Ești mândră de asta sau nu? Când v-ați văzut ultima dată? 

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. 

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. 

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață!

  • Când ai avut discuția referitoare la sinucidere cu tatăl tău?

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească! 

Charlotte: “Tatăl meu mi-a trimis 600 de dolari pe lună pe pandemie!”

  • De unde totuși conflictul ăsta cu tatăl tău? De la bani crezi că a pornit totul? Ioana a zis că i-ai cerut ultima dată nu știu ce mașină…. 

Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?!

Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. 

El a zis clar în înregistrare: “pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău“. Ca să fiu sinceră, eu cred că el,  pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit. 

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!

 “Amalia tot încerca să mă includă în viața lui! E jenant să ai așa un tată!

Așa făcea și când Amalia încerca să-l facă să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani. A fost singura care m-a susținut! Și Emma și Alessia sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele! 

E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiica de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită! 

  • Ce reacție a avut Ilie când l-ai anunțat că ți-ai făcut cont pe Onlyfans? 

Nu mi-a mai răspuns la telefon după ce i-am zis de Onlyfans, dar a fost inițial ideea lui. 

  • Cum e viața ta acum? Ești satisfacută de alegerile tale?

Sunt fericită cu viața mea de acum! Trăiesc intr un orășel mai mic, dar frumos. E cam plictiseală pe aici, dar la ce viața am avut eu, e important acum pentru mine să mă simt în siguranță. 

Cine e Charlotte Năstase?

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Împreună cu Alexandra, fostul numărul 1 mondial în tenis a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Primul copil, pe nume Nicholas, a fost adoptat de cei doi în 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, pe Charlotte, care are în momentul de față 32 de ani.

Pentru a se abona la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, internauții trebuie să scoată din buzunare 17 dolari. Vezi aici profilul lui Charlotte de pe Onlyfans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!



Mai multe