EXCLUSIV Ilie Năstase, criză de gelozie! Ce s-a întâmplat la mall, fix sub ochii lui

21 martie 2022 20:50   Vedete românești

Ioana Năstase este tânără, frumoasă şi admirată! Şi chiar dacă are verighetă pe deget, asta nu-i opreşte pe admiratori să-i trimită atenţii florale. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu bruneta, primind un buchet de trandafiri, gest care l-a scos din pepeni pe Ilie Năstase, şi care a plecat val-vârtej de la cafeneaua din mall.

Zilele trecute, Ioana a venit în Bucureşti. După ce s-a îngrijit să nu le lipsească nimic celor două familii de refugiaţi pe care le-a adăpostit în casa ei, Ioana a venit la soţ, în Capitală, ca să petreacă timp şi cu el. Relaţia dintre Ioana şi Ilie Năstase este ca un serial de dragoste, pe care-l urmăreşti cu interes pentru că în fiecare episod se mai întâmplă ceva. Ultima dată, cei doi erau despărţiţi după o scenă ciudată petrecută în restaurant, când Ioana a fost agresată de o femeie chiar de faţă cu Ilie.

Citește și: Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant! Îi cerea disperată ajutorul lui Ilie: „Mi-a tras fermoarul, am rămas cu sânii dezgoliți. Mi-a pus mâna pe un sân”

Atât de tare a fost afectată, încât i-a dat o pauză soţului ei rebel. Iată că acum fotoreporterii Click! au surprins imagini proaspete cu Tom şi Jerry ai showbizului monden, după împăcare. Da, doamna Năstase e o femeie atât de bună la suflet, încât a decis să-i acorde circumstanţe atenuante scumpului ei partener, care se află la o vârstă respectabilă, la care are nevoie de ajutor şi de atenţie, că de dragoste nu mai zicem! 

Cei doi, aşa cum ne-au obişnuit, şi-au făcut apariţia la mall cu maşini diferite. Ioana a intrat să respire un pic la o sesiune de shopping, după care a mers la cafeneaua ei preferată. Nu se poate trece cu vederea vestimentaţia, mereu aleasă cu gust şi asortată cromatic, accesorizată cu un Hermes şi o pălărie elegantă.

N-ai cum să n-o remarci! Au remarcat-o şi alţii şi nu s-au abţinut de la gesturi frumoase! Cât timp şi-a savurat cafeaua, Ioana a primit un buchet mare de trandafiri, alb-roşii, de la un admirator secret, bineînţeles. Ghinion însă! Ilie şi-a făcut apariţia la cafeneaua respectivă şi când a văzut-o pe Ioana cu ditamai buchetul, a pălit. S-a umflat în pene mai ceva ca un cocoş şi n-au trecut trei minute şi a părăsit cafeneaua. Nu ştim ce au discutat înăuntru, cert e că Ioana zâmbea, iar lui Nasty parcă i se înecaseră corăbiile.

Citește și: EXCLUSIV Ce măsuri a luat Ilie Năstase după conflictul de gelozie cu Nick Rădoi

S-a urcat val vârtej în maşină şi a plecat spre restaurantul lui Nea Mitică, acolo unde este răsfăţat de prietenul său cu tot ce e mai bun în materie de mâncare, dar şi de vinuri. Ioana obişnuia să-l însoţească la Nea Mitică la masă, doar că de data aceasta a preferat să meargă direct spre casă. În momentul în care constănţeanca a ieşit din cafeanea ţanţoşă şi cu imensul buchet în braţe, un grup de tineri s-a oprit şi toţi au întors capul după ea, ca la comandă. Obişnută să fie admirată, Ioana şi-a văzut de drum şi s-a urcat în bolidul ei alb, marca Mercedes. Dar Ilie, ai de ce să fii îngrijorat!

Şi-a serbat nepoţica în weekend

Deşi are doar 45 de ani, Ioana este deja bunică. Fiul ei, Teo, a devenit tătic în urmă cu trei ani, iar acum are o prinţesă de fetiţă, cu părul blond şi ochii căprui. În weekend a fost ziua micuţei Anastasia, iar Ioana nu a lipsit de la eveniment şi i-a adus o mulţime de cadouri nepoatei sale.

Îmbrăcată într-o costumaţie elegantă de culoare cyclam, Ioana s-a asortat cu nora ei superbă. «La mulţi ani, îngeraşul meu!», a scris Ioana pe Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe