Ilie Năstase are o fiică superbă! Alessia este și frumoasă, și deșteaptă!

Amalia Năstase are toate motivele să fie mândră! Are o fiică inteligentă, talentată și foarte frumoasă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a distribuit o imagine în care apare alături de fiica sa și a marelui fost tenismen.

Alessia are 19 ani și este foarte talentată la desen
Alessia are 19 ani și este foarte talentată la desen

Amalia Năstase a distribuit sâmbătă, 27 august, o fotografie în care apare alături de fiica sa, Alessia. În drepul imaginii, Amalia a scris succint că fiica sa o părăsește temporar pentru că începe un nou an universitar, iar Alessia este studentă la o universitate de prestigiu din Paris, unde studiază arta. 

Alessia studiază în Paris, Franța
Alessia studiază în Paris, Franța

Citește și: Declarațiile surprinzătoare ale Amaliei Năstase despre Ilie 

Alessia și-a făcut un tatuaj în cinstea tatălui ei 

Alessia Năstase este o tânără foarte talentată. Fiica Amaliei și a lui Ilie studiază arta în Franța și are mult talent la desen, pasiune pe care a descoperit-o încă de când era micuță. În onoarea tatălui său, ea a schițat anul trecut o imagine stilizată care îl înfățișează și a decis să și-o tatueze pe braț.

Cea care s-a mândit atunci cu tatuajul Alessiei a fost chiar mama Amalia, semn că vedeta este deschisă la mine și nu are prejudecăți în ceea ce privește desenele corporale permanente. 

Alessia Năstase a jucat pentru o perioadă de timp și tenis, însă nu a fost, în mod neapărat fermecată de acest sport, fiind mai degrabă pasionată de partea creativă, drept dovadă fiind și cursurile pe care a decis să le urmeze la facultate. 

Tatuajul Alessiei Năstase
Tatuajul Alessiei Năstase

Vezi și: Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie, Charlotte 

Relațiile amoroase ale lui Năstase i-au adus fostului tenismen cinci copii, din relații diferite. Între 2004 și 2010, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Amalia Teodosescu, femeia care i-a dăruit două fete. Alessia, fiica lui Ilie Năstase din urma acestui mariaj, este astăzi o tânără în vârstă de 19 ani, care muncește din greu și se descurcă singură departe de familie, în Paris, acolo unde a reușit să obțină o bursă. 

Amalia Năstase este foarte mândră de fiica sa și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Nici Ilie Năstase nu este deloc dezamăgit de tânără și se pare că a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că fiica sa a intrat la o facultate renumită din Franța, conform relatărilor Alessiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net