Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”

Ultima actualizare:

Amalia Năstase se luptă cu kilogramele de ani buni! Vedeta reușise să slăbească peste 30 de kilograme, însă Sărbătorile au dat-o cu totul peste cap! Când s-a urcat pe cântar, fosta soție a lui Ilie Năstase a fost șocată! A luat nu mai puțin de 15 kilograme. Acum se chinuie din răsputeri să le dea jos în timp record. Click! a aflat ce dietă ține Amalia Năstase!

Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme Sursa: Instagram
Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme Sursa: Instagram

Amalia Năstase nu e la prima dietă. Probabil, nici la ultima! Fosta soție a lui Ilie Năstase se luptă cu kilogramele în plus de ani de zile. În urmă cu doar doi ani, Amalia Năstase a reușit performanța să slăbească 30 de kilograme urmând o dieta oloproteică, sub supravegherea unui medic nutriționist, Ruxandra Pleșea. Rezultatele au fost atunci spectaculoase. În doar 6 luni, vedeta, mamă a 3 copii, a reușit să scape de cele 30 de kilograme acumulate la ultima sarcină.

Acum, însă, Sărbătorile, dar și stresul din ultima perioadă i-au adus Amaliei vreo 15 kilograme în plus.  „Atunci când suntem tineri, organismul funcționează ceas, apoi după 40 de ani se încetinește metabolismul. Au fost vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kilograme înapoi din cele pierdute acum trei ani. Cumva faptul că am reușit să slăbesc 30 de kilograme mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos”, a declarat Amalia Năstase, pentru Click!.

"Trebuie să mânânc carne ca să slăbesc"

Fosta soție a lui Ilie Năstase a pășit noul an cu gândul să dea jos în timp record aceste kilograme. A mers imediat la medic pentru o dietă personalizată.  „De toate aceste lucruri se ocupă un medic de medicină funcțională. Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă special făcută pentru mine, pentru greutatea mea. Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către doctor Ioana Berciu.

Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate pâna la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele”, a mai spus Amalia.

Amalia Năstase a dezvăluit pentru Click! ce mănâncă în timpul unei astfel de diete.  „De exemplu unii mănâncă carne și se îngrașă, eu trebuie sănânc carne ca să slăbesc. Legume mute și proteine: ou, iaurt, carne, pește, fructe de mare. Nu am voie pâine, deloc dulciuri și nici paste. De băut numai apă. Adio vin! Voi ține această dietă o lună, chiar două. Trebuie să slăbesc 15 kilograme. Dacă mi-a plăcut saorma!”, a declarat Amalia Năstase, în exclusivitate, pentru click.ro.

Amalia Năstase (46 de ani) a fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (76 de ani) din 2004 până în 2010. Aceștia au două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2010, Amalia formează un cuplu cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu (42 de ani) cu care are un fiu, Toma, în vârstă de 7 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net