Amalia Năstase, coșmar pe aeroport! Blocată în avion din cauza unei defecțiuni: “Stăm ca proștii“

Ultima actualizare:

    Nervii Amaliei Năstase, puși la grea încercare în aeroport
Nervii Amaliei Năstase, puși la grea încercare în aeroport

Coșmar pentru Amalia Năstase, în zorii zilei de marți, pe Aeroportul Otopeni. Vedeata a stat blocată timp de o oră și mai bine într-un avion ce urma să se deplaseze spre Paris. Aronava a avut o defețiune, iar toți pasagerii ce se îmbarcaseră cu destinația Paris au fost nevoiți să aștepte în avion mecanicul, care nu mai venea.

Disperată că pierde un alt zbor pe care îl avea cu legătură din Paris, Amalia Năstase a transmis un mesaj disperat către cei din Ministerul Transportului, pe rețelele de socializare.

„Ministerul Transporturilor și Infrastructurii România aveți cum să trimiteți un mecanic să se uite la avionul Air France care e pe pistă și care trebuia sa decoleze la ora 6.00, vă rog? Că suntem de o oră în avion și îl așteptam pe mecanic. E plin avionul și stăm ca proștii în el. Îi luam noi Uber mecanicului, dacă e. Aeroportul Internațional Henri Coandă, take your time...Pierd zborul de la Paris! ”, a scris Amalia Năstase, pe pagina ei de Facebook.

Aeronava a avut o defecțiune tehnică, iar mecanicul a apărut într-un final și a remediat problema. Avionul care trebuia să decoleze la ora 6.00 dimineața s-a ridicat de pe pistă abia la ora 7.38.

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net