Amalia Năstase, adevărul despre mariajul cu Ilie Năstase: “Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu”

Ultima actualizare:

    Amalia și Ilie Năstase, un fost cuplu celebrufoto: Adevărul
Amalia și Ilie Năstase, un fost cuplu celebrufoto: Adevărul

14 ani de iubire și alți șapte de căsnicie! Amalia și Ilie Năstase au șocat în 2010 când, spre suprinderea tuturor, au anunțat divorțul. A fost o despărțire civilizată, de dragul celor două fetițe pe care le aveau împreună, însă mulți au speculat atunci că cei doi ar fi fost, de fapt, la cuțite. La 11 ani de la divorțul de Ilie Năstase, Amalia a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei cu marele tenisman.

Invitată la podcastul găzduit de Mihai Petre, Amalia Nastase a vorbit deschis despre prima ei întâlnire cu marele tenisman Ilie Năstase, omul care i-a schimbat viața, atunci când era doar o fată crescută in Rahova. Amalia și Ilie Năstase s-au cununat civil, la Paris, în 2003 și apoi și religios, un an mai târziu. Viața alături de cunoscutul tenismen a propulsat-o pe Amalia în cercul oamenilor bogați astfel încât, din Rahova, unde trăia până să îl cunoască pe sportiv, a ajuns să se învârtă prin hoteluri luxoase, să călătorească în întreaga lume și să se îmbrace numai de la firme de top.

Amalia Năstase: "Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat!"

“În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: <nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine>. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: <vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani!>”, a povestit Amalia Năstase.

Divorțul de Ilie Năstase a făcut-o pe Amalia să ia viața de la zero. A fost cea mai dificilă perioadă a vieții ei. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: <unde te duci, ești nebună, ai copii!> Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: <doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț>. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit Amalia Năstase. La șapte ani de la divorțul de marele tenisman, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu mai tânărul ei asociat Răzvan Vasilescu, la Las Vegas. De atunci, cei doi formează o familie fericită, alături de cele două fete din mariajul cu Ilie, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani), dar și de fiul lor, Toma (5 ani). „Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.


    Amalia Năstase, alături de toată familia eifoto: Instagram
Amalia Năstase, alături de toată familia eifoto: Instagram

”În Rahova, era ca pe front!”

Amalia Năstase nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că provine dintr-o familie săracă, iar Ilie Năstase a fost cel care a făcut-o celebră. Amalia a copilărit în cartierul Rahova și a crescut într-un apartament modest de bloc. „Am avut o copilărie extrem de fericită, chiar dacă am crescut în Rahova. Știe toată lumea ce înseamnă Rahova. Mie nu mi s-a întâmplat nimic în 22 de ani în Rahova, nici un incident. Bine, noi ne băteam ca chiorii pe afară. Dar, azi totul s-a schimbat, copiii nu mai pot să cadă sau să se rănească. Eu am răni și în genunchi și la față că m-au învățat copiii să trag cu invizoace. Nu exista loc în lumea asta unde să-mi fie frică să mă duc, pentru că eu am fost crescută pe front. Azi e o cocoloșeală totală. Eu nu am impresia că m-am maturizat foarte mult, deși am trei copii. Mi se pare că sunt la mintea unui copil care crește niște copii. Eu nu am încredere în mine”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

“Am rămas repetentă și mi-a căzut părul”

Amalia Năstase a urmat Facultatea de Finanțe Bănci, dar nu a profesat nici o secundă. „Am făcut Finanțe Bănci, dar nu am profesat deloc pentru că nu mi-a plăcut. Am fost rodul unui sistem de învățământ greșit, care se perpetuează și acum. Eu aș fi făcut psihologie sau sociologie. Am urât fiecare secundă a școlii pentru că nu trebuia să fiu eu acolo. Am rămas si repetentă. Am fost distrusă că am rămas repetentă. La un moment dat, mi-am băgat mâna în păr și am rămas cu un smoc de păr de stres și de rușine”, a mai spus Amalia.

Citește și:

EXCLUSIV Amalia Năstase și noua siluetă "fără zahăr". Poartă blugi mulați și radiază de când a slăbit 30 kg

Amalia Năstase, declarații despre Ilie, la 9 ani de la divorț: «Îi mulțumesc pentru minunile de copii pe care îi avem împreună»

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net