Alessia Năstase a împlinit 18 ani. Fiica lui Ilie Năstase a sărbătorit majoratul în curtea casei

4 august 2021
image
Alessia Năstase a fost foarte emoționată de ziua eifoto: arhiva personală/Instagram

Ilie Năstase (75 de ani) are cu ce se mândri. Alessia, fiica lui cea mare din căsătoria cu Amalia Teodorescu, a împlinit 18 ani. Adolescenta locuiește cu mama ei și actualul soț al acesteia, Răzvan. Amalia s-a dat peste cap și i-a organizat fiicei sale o petrecere de majorat chiar în grădina casei lor.

Grădina a fost împânzită cu baloane colorate, cu vârsta Alessiei, hamace, lampioane, la fața locului fiind improvizat și un bar cu loc pentru dj, pentru ca tinerii să se simtă cât mai bine. 

Alessia (18 ani), fiica cea mare a foștilor soți Amalia și Ilie Năstase, a absolvit în iunie liceul privat Mark Twain International School, iar de la party nu au lipsit colegii ei, alături de care fiica lui Ilie Năstase s-a distrat de minune. 

image
Alessia Năstase și prietenii ei au petrecut în curtea caseifoto: arhiva personală/Instagram

Alessia și-a făcut un tatuaj cu chipul lui Ilie Năstase 

La doar 18 ani, Alessia și-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe celebrul ei tată, marele tenisman Ilie Nătase stilizat, în timp ce are în mână o rachetă de tenis și o umbrelă în cealaltă mână. Tatuajul a fost ideea Alessiei, care a schițat singură silueta tatălui său. De altfel, talentul ei la desen s-a văzut încă din copilărie, Alessia începând să picteze de la 4-5 ani.

Alessia, fiica lui Ilie Năstase din mariajul cu Amalia Teodosescu, este acum o tânără în vârstă de 18 ani, care și-a luat deja viața în propriile mâini. Chiar dacă a încercat să practice și tenisul, Alessia a dorit să meargă pe calea artelor. Între timp, ea a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă și unde va studia "Artă, media și tehnologie”.

Citește și:

FOTO Copiii vedetelor, superbi la banchetul de la absolvirea liceului. Fiica lui Ilie Năstase a fost regina balului

Alessia, fiica lui Ilie Năstase, debutează pe marile ecrane

2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg