De ce și-a retras Ioana Năstase cererea de divorț? „Îi plesniseră vasele de sânge“

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E clar că Ilie Năstase nu e ușor de suportat, cel puțin de către partenerele de viață. Nici cu ultima soție, Ioana Simion, nu are un mariaj deloc liniștit! 

ilie nastase ioana prislop jpeg

Două tentative de divorț a avut, până în prezent, Ioana Simion, actuala soție a tenismanului Ilie Năstase. De fiecare dată însă, frumoasa brunetă, care ultima dată chiar introdusese și actele, s-a sucit și a renunțat în mod cel puțin ciudat la separare.

Toată lumea a crezut că rugămințile fierbinți și scuzele tenismanului au întors-o pe Ioana Năstase din drum. Adevărul însă a fost cu totul altul. Starea de sănătate nu foarte bună a tenismanului din ultima perioadă i-a înmuiat inima brunetei, care este miloasă din fire.

Ioana Năstase: „Dacă nu eram eu Ilie era terminat acum!”

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! 

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate!  Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru Click!

Două tentative de divorț eșuate!

Ioana Năstase (46 de ani), actuala soție a marelui tenisman Ilie Năstase, a vrut să divorțeze până acum de două ori. Pe 8 ianuarie 2021, Ioana suna disperată la 112. Ulterior, însă, bruneta a refuzat categoric să depună plângere penală pentru violență domestică, tocmai pentru ca Ilie Năstase să nu ajungă la închisoare.

Ilie și Ioana Năstase sunt împreună de patru ani ani. Nasty (76 de ani) s-a căsătorit cu Ioana Simion, în aprilie 2019. Fostul mare tenisman este la a cincea căsnicie. 
Cel mai recent scandal dintre cei doi a avut loc pe 19 iulie, de ziua tenismanului, când Ioana a luat foc din cauza unui auto-proclamat “ fiu” al fostului mare tenisman. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net