Ioana Năstase, detalii din intimitate! Cum reușește să-l înveselească mereu pe Ilie

Ioana Simion și Ilie Năstase trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Au fost la un pas de divorț, nici episoadele de violență nu le-au fost străine, însă oricât de rău s-ar certa, nu pot sta departe unul de celălalt. Ioana știe cum poate intra în grațiile fostului sportiv, iar Ilie nu poate ține supărarea pentru mult timp!

Ioana Năstase a dezvăluit cum îl înveselește pe Ilie
Ioana Năstase a dezvăluit cum îl înveselește pe Ilie

Relația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase este una care continuă să nască controverse. Între ei există o diferență de vârstă de treizeci de ani, iar discuțiile aprinse sunt la ordinea zilei. Deși nu doar o dată anunțau că se separă și că au ajuns la concluzia că nu pot conviețui, de fiecare dată și-au găsit calea unul spre celălalt și au dat o nouă șansă relației. Certuri, împăcari, cadouri costisitoare, acestea par să fie ingredientele poveștii lor. 

Citește și: Ilie Năstase, împăcare istorică cu Ciprian Marica 

Cum reușește Ioana să-l înveselească pe Ilie Năstase 

Ioana Simion a vorbit despre cum reușește să îl împace pe soț atunci când acesta nu are cea mai bună stare, iar conform propriilor spuse, știe exact la ce trucuri să apeleze pentru a-l îmbuna pe colericul Ilie. O partidă de tenis, puțină muzică, o escapadă în natură sunt șiretlicurile la care Ioana aplează atunci când Ilie este demoralizat! 

„Vreau să îi fiu alături, să îl susțin în tot ceea e vrea el să facă și înainte de toate, să am grijă de sănătatea lui! (...) Cu siguranță, da (n.r contează diferența de vârstă dintre un bărbat și o femeie). Sunt momente, ca orice om, și la el, când e puțin mai trist, mai abătut și dacă dau drumul la muzică sau îi propun să mergem la pește... Adică știu ce am de făcut întotdeauna ca să îl scot din starea negativă, cum s-ar zice”, a declarat Ioana, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Vezi și: De ce și-a retras Ioana Simion cererea de divorț 

Ioana a vrut să divorțeze de două ori de Ilie

Ilie Năstase și Ioana sunt căsătoriți din anul 2019, iar frumoasa brunetă a dorit să divorțeze de două ori de partenerul său de viață, însă în ambele dăți, Ilie a găsit o modalitate de a o face să-și reconsidere decizia.

Acum, Ioana a revenit la sentimente mai bune și este determinată să îi fie alături lui Ilie la bine și la greu, chiar dacă legătura lor nu este dintre cele mai puțin conflictuale. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net