Ilie Năstase, împăcare istorică! Ce spune acum despre scandalul cu Ciprian Marica? „S-au spus cuvinte grele, nedrepte”

Ilie Năstase (76 de ani) a avut parte de un scandal de zile mari cu Ciprian Marica (36 de ani) la finalul anului trecut, după ce a lansat o serie de acuzații dure potrivit cărora a vrut să îi fure baza sportivă. Fostul tenismen declara, la momentul respectiv, că Marica încearcă să îl elimine de la conducerea fundației care poartă numele lui.

ilie nastase ciprian marica jpg

Ciprian Marica și Ilie Năstase au avut parte de un adevărat circ, mai ales mediatic! S-a ajuns la cuvinte dure, s-au înjosit unul pe celălalt și mai apoi au decis să respecte legea și au depus inclusiv plângeri în instanță. Cu toate acestea, se pare că apele s-au liniștit între cei doi foști sportivi și, ca după orice furtună, a ieșit soarele pe strada lor.

Citește și:  Charlotte răbufnește în scandalul cu Ioana Năstase: „Tu te-ai măritat cu el”

Ilie Năstase a emis în acest sens un comunicat, pe contul său de Facebook, unde anunță marea împăcare și își cere scuze în mod public pentru cele întâmplate în trecut. După ce l-a numit „hoț și escroc” pe colegul său de breaslă, Ilie Năstase revine la sentimente mai bune și transmite că l-a iertat pe Marica pentru evenimentele care au avut loc în ultimele câteva luni.

Ciprian Marica, iertat de Ilie Năstase. Ce spune tenismenul?

„Cu maturitate vă transmitem gândurile noastre comune, ca manifestare a faptului că, în urma pașilor făcuți și cu ajutorul celor din jurul nostru, toate neînțelegerile și disputele care au fost între noi au încetat. S-au spus cuvinte grele, nedrepte, care au afectat imaginea noastră și a familiilor noastre. Dar avem întotdeauna puterea să recunoaștem și să încercăm să reparăm lucrurile.

Nu rata nici: Ioana Năstase, ultimatum pentru Ilie? Mai urmează un divorț? «Nu știu dacă pot să mai duc»

Am analizat cu atenți și răbdare, alături de specialiști, aspectele de natură juridică ce au creat aceste dispute și am înțeles că neînțelegerile noastre au avut la bază aspecte nereale, cărora li s-a dat o semnificație greșită. Înțelegerea, împăcarea și iertarea reprezintă fundamentul pe care se bazează gândurile noastre din acest comunicat”, a scris Ilie Năstase, pe contul său de Facebook.

Ciprian Marica este nașul lui Ilie Năstase, iar conflictul dintre ei a pornit de la baza sportivă „Voința”, evaluată la 50 de milioane de euro. La momentul respectiv, „Nasty” declara că o serie de semnături care apar pe mai multe documente foarte importante nu i-ar fi aparținut, fiind astfel falsificate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net