Ilie Năstase, dezvăluire neașteptată despre divorțul Simonei Halep

Ultima actualizare:

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc urmează să divorțeze la mai puțin de un an de când s-au căsătorit a uimit pe toată lumea! Despărțirea vine într-un moment în care, culmea, cei doi aveau deja programată cununia religioasă pe 13 noiembrie, la Sinaia. Contactat de reporterii Click! Ilie Năstase dă din casă!

image

Declarații sincere și tranșante obținute de reporterii Click!, după ce s-a aflat că Simona Halep divorțează. 

(Citește aici mai multe detalii despre divorțul Simonei Halep: Care este motivul despărțirii dintre tenismenă și Toni Iuruc)

L-am contactat pe Ilie Năstase pentru a comenta vestea despărțirii tenismenei, informație neașteptată care a uimit o țară întreagă, pentru că nimeni nu se gândea că Simona Halep ar avea probleme în mariaj, încât să ia o asemenea hotărâre la nici un an de la nunta cu Toni Iuruc.

Celebrul tenismen ne-a dat de înțeles că cei doi nu s-ar afla la prima ceartă, ba mai mult, ar exista șansa chiar să se împace.

„De ce ma întrebați pe mine și nu o întrebați pe ea sau pe familia sa? Ei poate astăzi s-au certat și mâine se împacă? De ce ma sunați pe mine să îmi dau cu părerea.", a declarat Ilie Năstase pentru Click!.

Simona Halep își dorea doi copii cu soțul ei

Simona Halep a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc anul trecut, la data de 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii de vis, care a adunat 300 de invitați, printre care și vedete din lumea sportului și nu numai. Personalități marcante au felicitat-o pe marea campioană, cum ar fi Ilie Năstase,  Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu.

image
image
image
image
image
image
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
normani album dopamine jpg
john travolta copii jpg
 La 30 de ani și-a propus să nu mai aibă așteptări
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net