Ilie Năstase, dezvăluire neașteptată despre divorțul Simonei Halep

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc urmează să divorțeze la mai puțin de un an de când s-au căsătorit a uimit pe toată lumea! Despărțirea vine într-un moment în care, culmea, cei doi aveau deja programată cununia religioasă pe 13 noiembrie, la Sinaia. Contactat de reporterii Click! Ilie Năstase dă din casă!

image

Declarații sincere și tranșante obținute de reporterii Click!, după ce s-a aflat că Simona Halep divorțează. 

(Citește aici mai multe detalii despre divorțul Simonei Halep: Care este motivul despărțirii dintre tenismenă și Toni Iuruc)

L-am contactat pe Ilie Năstase pentru a comenta vestea despărțirii tenismenei, informație neașteptată care a uimit o țară întreagă, pentru că nimeni nu se gândea că Simona Halep ar avea probleme în mariaj, încât să ia o asemenea hotărâre la nici un an de la nunta cu Toni Iuruc.

Celebrul tenismen ne-a dat de înțeles că cei doi nu s-ar afla la prima ceartă, ba mai mult, ar exista șansa chiar să se împace.

„De ce ma întrebați pe mine și nu o întrebați pe ea sau pe familia sa? Ei poate astăzi s-au certat și mâine se împacă? De ce ma sunați pe mine să îmi dau cu părerea.", a declarat Ilie Năstase pentru Click!.

Simona Halep își dorea doi copii cu soțul ei

Simona Halep a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc anul trecut, la data de 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii de vis, care a adunat 300 de invitați, printre care și vedete din lumea sportului și nu numai. Personalități marcante au felicitat-o pe marea campioană, cum ar fi Ilie Năstase,  Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg