Cutremur în lumea sportului! Simona Halep divorțează de Toni Iuruc!

Ultima actualizare:

Campioana la tenis Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze la nici măcar un an de la fastuoasa cununie civilă, informează surse Pro Sport. 

simona halep si toni iuruc

Dragostea dintre Simona Halep și Toni Iuruc a durat mai puțin de un an, căci cei doi urmează să depună actele de divorț la notar în decursul zilei de joi. Surprinzător este că faptul că tenismena și partenerul ei programaseră deja ceremonia religioasă pe 13 noiembrie, la Sinaia. Se pare că din cauza unor tensiuni în relație, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să pună capăt definitiv poveștii lor de iubire. 

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta anul acesta! Unde vor petrece până în zori

Un aspect interesant al acestui scurt mariaj este și acela că sportiva și fostul ei soț nu vor avea nimic de împărțit la partaj, deoarece au stabilit, încă dinainte de căsătorie, că fiecare va ieși din relație cu propriile sale bunuri și nimic mai mult, mai notează Pro Sport

Vezi și: VIDEO Simona Halep, despre viața de familie: «Sunt o soție bună, deși nu credeam!» Câți copii vrea

Motivul divorțului dintre cei doi ar fi fost cariera Simonei Halep, ce o obligă să călătorească o bună parte din timp și să stea departe de casă. 

Părinții Simonei Halep ar fi insistat totuși ca sportiva să mai dea o șansă mariajului, astfel că cei doi au plecat în vară într-o vacanță în Grecia. Din păcate concluzia la care a ajuns cuplul, în urma acestei escapade, a înclinat în favoarea unui divorț amiabil. 

Hai să afli și: Simona Halep, imagini din luna de miere. S-a întâlnit în avion cu o altă mare campioană

Simona Halep își dorea doi copii cu soțul ei

Simona Halep, 30 de ani, a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc anul trecut, la data de 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii de vis, care a adunat 300 de invitați, printre care și vedete din lumea sportului și nu numai. Personalități marcante au felicitat-o pe marea campioană, cum ar fi Ilie Năstase,  Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu.  

Nu rata nici: FOTO Simona Halep, cum nu ai văzut-o niciodată! A fost sufletul petrecerii la cununia civilă

Vedetele din showbiz nu au lipsit de la ceremonie, Loredana Groza și Dan Bittman au făcut un show de zile mari, demn de amploarea evenimentului. 

La sfârșitul anului trecut, Simona Halep a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru presa internațională, că și-ar dori să aibă cel puțin doi copii cu Toni Iuruc. 

Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a declarat Simona Halep.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net