Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta anul acesta! Unde vor petrece până în zori

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, este pregătită să facă pasul cel mare anul acesta. Anul trecut, ea și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, iar în toamna aceasta își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Cuplul a ales și localul unde va petrece alături de peste 300 de invitați. 

Simona Halep și Toni Iuruc vor petrece până în zori, alături de peste 300 de invitați
Simona Halep și Toni Iuruc vor petrece până în zori, alături de peste 300 de invitați

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut. Sportiva s-a concentrat asupra activității profesionale și afacerilor imobiliare, așadar planurile pentru cununia religioasă și petrecere au căzut pe plan secund. Iată că, Simona și Toni revin cu vești bune, iar anul acesta, în toamnă vor deveni soț și soție. 

Citește și: Ce schimbat este Toni Iuruc de când s-a însurat cu Simona Halep 

Cununia religioasă va avea loc pe 13 noiembrie, iar la petrecerea de după vor participa peste 300 de invitați. Locația pe care au ales-o Simona și Toni este una exclusivistă, iar închirierea ei i-a costat, probabil, o avere. Locul unde invitații vor dansa până în zori este Casinoul Sinaia. 

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată”, a confirmat Toni Iuruc, conform Fanatik.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil în toamna anului trecut 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul natal al campioanei! Omul de afaceri machedon și tenismena au făcut cununia civilă la Mamaia.

La acest eveniment important, sportiva a purtat trei rochii superbe, iar invitații s-au delectat cu un meniu de lux. La fericitul eveniment au participat nume importante din lumea sportului și nu numai. Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac, Florin Segărceanu, Loredana Groza, Dan Bittman, Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu au fost doar o parte dintre invitați. 

Vezi și: Simona Halep are un soț model! Toni Iuruc supraveghează lucrările de pe șantier 

Simona Halep visează să devină mamă 

Simona Halep se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește de Toni Iuruc, afaceristul cu 13 ani mai mare decât ea, și nu exclude posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat. Simona Halep își dorește doi sau chiar trei copiii și este pregătită pentru provocările vieții de mămică. 

Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, declara Simona Halep anul trecut.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net