Ce schimbat e Toni Iuruc de când s-a însurat cu Simona Halep! Unde l-au surprins paparazzi

Toni Iuruc (42 de ani) a slăbit spectaculos în ultima perioadă! Soțul Simonei Halep a trecut printr-o transformare, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. De când s-a însurat cu celebra tenismenă, omul de afaceri s-a schimbat foarte mult.

image

Toni Iuruc ține pasul cu soția sportivă! Se pare că omul de afaceri s-a pus pe treabă și s-a hotărât să dea jos kilogramele în plus. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent la un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde merge în fiecare dimineață și își bea cafeaua alături de vărul său. 

Foto: Click!

Toni Iuruc pe 16 ianuarie, alături de Simona Halep la Melbourne, Australia. FOTO Profimedia
Toni Iuruc pe 16 ianuarie, alături de Simona Halep la Melbourne, Australia. FOTO Profimedia

În fiecare zi, Toni Iuruc aleargă pe șantier și se implică în construcția noii case pe care el și Simona Halep (30 de ani) și-o ridică în cartierul Primăverii, unul dintre cele mai de lux din București. Probabil și stresul cu noua casă și efortul fizic pe care l-a depus în ultima vreme pot fi "de vină" pentru kilogramele pierdute. Cert este că soțul lui Halep arată din ce în ce mai bine!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut pasul cel mare pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul natal al campioanei! Omul de afaceri machedon și tenismena au făcut cununia civilă la Mamaia. La acest eveniment important, sportiva a purtat trei rochii superbe, iar invitații s-au delectat cu un meniu de lux.

La petrecere, Simona Halep și Toni Iuruc au avut invitați de seamă.  Printre aceștia s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac, Florin Segărceanu, Loredana Groza, Dan Bittman, dar și nume importante din fotbal, precum Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu.

Cei doi îndrăgostiți și-au petrecut luna de miere în Turcia, acolo unde au avut parte de o vacanță de vis. Simona Halep și Toni Iuruc au de gând să facă nunta anul acesta, însă încă nu au stabilit o dată anume.

Simona Halep a declarat recent că nu se gândea că va fi o soție atât de bună, dar și că își dorește să devină mamă și să își întemeieze o familie cu Toni Iuruc. Celebra tenismenă a mărturisit că își dorește să aibă trei copii, dar că se va mulțumi și cu doi, dacă așa va fi destinul.

“Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a declarat Simona Halep, în timpul interviului cu Barbara Schett, în urmă cu câteva luni.

În prezent, Simona Halep și Toni Iuruc locuiesc în vila de 1 milion de euro pe care tenismena o are pe malul lacului Snagov, însă plănuiesc să se mute în cartierul Primăverii atunci când va fi gata casa cea nouă.

Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon în vârstă de 42 de ani. El deține mai multe firme deschise în România și are o avere considerabilă. În anul 2002, soțul Simonei Halep a înființat agenția care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. De asemenea, acesta mai deține afaceri în zona imobiliarelor de lux. Și averea Simonei  Halep depăşeşte 30.000.000 de euro, conform celor mai recente estimări. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net