Simona Halep și-a împodobit și bradul din curtea vilei din București

Pentru Simona Halep, S─ârb─âtorile de iarn─â au avut mereu ceva magic. Anul acesta, ea a avut un motiv ├«n plus de bucurie: a s─ârb─âtorit Cr─âciunul ├«n noua ei cas─â din Bucure╚Öti, al─âturi de so╚Ťul ei, Toni Iuruc. De bucurie, cei doi au ├«mpodobit ╚Öi bradul din curte.

image
Simona Halep și bradul pe care l-a împodobit în curtea casei din București (FOTO: Instagram)

Pentru juc─âtorii ╚Öi juc─âtoarele de tenis, Cr─âciunul reprezint─â, de regul─â, momentul ├«ncheierii petrecerii timpului al─âturi de familie, pentru c─â ├«n zilele urm─âtoare cam to╚Ťi pornesc spre Australia, acolo unde ├«ncepe, ├«n mod tradi╚Ťional, noul sezon. Simona Halep este una dintre pu╚Ťinele tenismene de top care a f─âcut de-a lungul carierei tot ce a depins de ea pentru a petrece Cr─âciunul acas─â, al─âturi de cei dragi. ├Äntr-un singur an a lipsit, ├«n 2016, c├ónd a celebrat aceast─â s─ârb─âtoare pe plaj─â, la Adelaide, ├«n Australia, al─âturi de antrenorul de atunci, Darren Cahill ╚Öi de familia acestuia. Acela a fost singurul an ├«n care a decis s─â preg─âteasc─â noul sezon departe de ╚Ťar─â.

image
Simona Halep a făcut Crăciunul 2016 pentru prima dată pe plajă, în Adelaide (FOTO: Instagram)

Cr─âciunul din acest an este unul memorabil pentru Simona, deoarece e primul pe care l-a f─âcut ├«n noua sa vil─â cump─ârat─â ├«n cartierul Prim─âverii din Bucure╚Öti, unul dintre cartierele de lux din Capital─â. Casa a fost renovat─â aproape tot anul, sub directa ├«ndrumare a so╚Ťului ei, Toni Iuruc, iar acum cei doi s-au putut bucura de lini╚Ötea c─âminului pe care ╚Öi l-au construit.

image
Simona Halep a pozat ├«n fa╚Ťa bradului imens decorat ├«n curtea casei din Bucure╚Öti (FOTO: Instagram)

Ei au fost at├ót de ├«nc├ónta╚Ťi de aceast─â s─ârb─âtoare, ├«nc├ót au ├«mpodobit ╚Öi imensul brad aflat ├«n curte. Iar Simona a dorit s─â-l arate tuturor fanilor, f─âc├ónd o adev─ârat─â ╚Öedin╚Ť─â foto ├«n fa╚Ťa lui, chiar ├«n diminea╚Ťa de Cr─âciun.

image
Simona Halep a pozat ├«n mai multe ipostaze ├«n fa╚Ťa bradului din curtea vilei din Bucure╚Öti

Dar cine trece noaptea prin fa╚Ťa casei Simonei, va vedea mult mai mult dec├ót bradul ├«mpodobit. Pentru c─â vila campioanei de la Roland Garros (2018) ╚Öi Wimbledon (2019) a fost decorat─â cu ╚Öiraguri de lumini╚Ťe str─âlucitoare, pe acoperi╚Ö ╚Öi pe balustrade, care lumineaz─â ca ziua ╚Öi ├«nsenineaz─â sufletele tuturor celor care trec pe acolo.

SIMONA HALEP CASA PRIMAVERII jpg
Casa din cartierul Prim─âverii din Bucure╚Öti a Simonei Halep, decorat─â cu lumini╚Ťe de Cr─âciun
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg