Imperiul imobiliar al Simonei Halep crește văzând cu ochii

Simona Halep devine, u╚Öor-u╚Öor expert─â ├«n afaceri imobiliare. Dup─â hotelurile de la munte ╚Öi de la mare, sau dup─â casele cump─ârate la Constan╚Ťa, Bucure╚Öti sau Snagov, ea construie╚Öte un bloc ├«n ÔÇŁburiculÔÇŁ Bucure╚Ötiului, pe Calea Floreasca. ÔÇŁ╚śef de ╚ÖantierÔÇŁ e chiar so╚Ťul ei, Toni Iuruc.

image
Simona Halep, învingătoare și în tenis și în afaceri (FOTO: EPA)

Cu o avere de 37.950.241 dolari c├ó╚Ötigat─â doar din tenis, sum─â la care se adaug─â multe alte milioane de dolari proveni╚Ťi din diversele contracte publicitare, Simona Halep este cel mai bogat sportiv ├«n activitate din Rom├ónia. Chiar dac─â are viitorul asigurat pentru dou─â genera╚Ťii, Simona ╚Ötie c─â banii sunt f─âcu╚Ťi s─â circule ╚Öi, dac─â se poate, s─â fie ├«nmul╚Ťi╚Ťi. Iar ea profit─â din plin de sfaturile celor mai experimenta╚Ťi ├«n afaceri dec├ót ea, precum Ion ╚Üiriac sau so╚Ťul ei, Toni Iuruc. Astfel, o mare parte din avere ╚Öi-a investit-o ├«n imobiliare, iar portofoliul familiei Halep cre╚Öte pe zi ce trece. Cea mai recent─â construc╚Ťie este un bloc care se ├«nal╚Ť─â pe zi ce trece pe calea Floreasca din Bucure╚Öti, ├«ntr-o zon─â exclusivist─â a Capitalei.

image
Blocul pe care Simona Halep îl construiește în București (FOTO: Blitz)

Pentru c─â Simona este ocupat─â cu meseria ei, tenisul, sportiva a delegate atribu╚Ťiile de ÔÇŁ╚Öef de ╚ÖantierÔÇŁ so╚Ťului s─âu, Toni Iuruc. Acesta are experien╚Ť─â ├«n astfel de afaceri, pentru c─â a╚Öa ╚Öi-a cl─âdit ╚Öi el averea, astfel c─â merge aproape zilnic pe ╚Öantier unde discut─â cu muncitorii ╚Öi ├«i corecteaz─â atunci c├ónd crede c─â este nevoie. Pentru c─â traficul din Bucure╚Öti este de multe ori un co╚Ömar, omul de afaceri a decis, se pare, s─â-╚Öi angajeze ╚Öofer pe limuzina de 150.000 de euro pe care o are.

image

Acest bloc care va fi dat ├«n folosin╚Ť─â cel mai probabil ├«n prim─âvara anului viitor, este doar cea mai recent─â investi╚Ťie pe care Simona Halep ╚Öi so╚Ťul ei au f─âcut-o ├«n Bucure╚Öti sau ├«n ├«mprejurimi.

image
Toni Iuruc vorbește zilnic cu muncitorii de pe șantier (FOTO: Blitz)

Ei au mai renovat o vil─â superb─â ├«n cartierul Prim─âverii, dar ╚Öi-au construit ╚Öi dou─â vile pe un teren de 10.000 de metri p─âtra╚Ťi pe malul lacului Snagov. Acolo, dubla campioan─â de Grand Slam ╚Öi-a construit ╚Öi un teren de tenis cu o suprafa╚Ť─â identic─â aceleia de la turneele din SUA, astfel ├«nc├ót pe parcursul verii s─â se poat─â preg─âti ├«n lini╚Öte pentru a participa cu succes la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Vilele au fost gata ├«nc─â de la ├«nceputul acestei veri, astfel c─â acolo s-a organizat ╚Öi petrecerea de logodn─â a fostului lider mondial cu Toni Iuruc. Din p─âcate pentru juc─âtoarea noastr─â, acesta a fost cam singurul moment fericit pentru ea din var─â, deoarece accident─ârile suferite de-a lungul sezonului i-au compromis ╚Öansele de a cuceri vreun trofeu ├«n sezonul 2021, pe care l-a ├«ncheiat doar cu o singur─â final─â jucat─â, cea de la Transylvania Open.

image
Simona Halep, cu trofeul acordat finalistei de la Transylvania Open (FOTO: Sportpictures)

Simona Halep are mai multe hoteluri

Simona Halep s-a lansat puternic ├«n afacerile imobiliare. Cele mai noi propriet─â╚Ťi au fost inaugurate ├«n acest an, la Mamaia. Acolo ea ╚Öi familia sa au construit un complex reziden╚Ťial, cu apartamente de ├«nchiriat, Lotus Studios. Complexul se afl─â zona Mamaia Nord, aproape de cluburile Nuba, Fratelli ╚Öi Loft. Dar juc─âtoarea noastr─â are ╚Öi alte propriet─â╚Ťi, ├«n Constan╚Ťa, la Bucure╚Öti sau la munte. Prima sa investi╚Ťie imobiliar─â a fost f─âcut─â ├«n Poiana Bra╚Öov, ├«n 2017, prin achizi╚Ťionarea Pensiunii Drachenhaus, o construc╚Ťie de 4 stele ╚Öi 24 de spa╚Ťii de cazare. De asemenea, a╚Öa cum informa adevarul.ro la vremea respectiv─â, ├«n cei dou─â milioane de euro pl─âti╚Ťi a intrat ╚Öi hotelul Drachenhaus, situat ├«n centrul istoric din Bra╚Öov.

image
Lotus Studios, complexul ridicat de familia Simonei Halep în Mamaia (FOTO: Facebook/ Lotus Studios)

Simona va juca trei turnee în ianuarie

Ocupant─â a locului 20 mondial, Simona Halep se preg─âte╚Öte ├«n ╚Ťar─â pentru noul sezon. Acesta va ├«ncepe ├«n chiar primele zile ale anului 2022. A╚Öa cum a anun╚Ťat juc─âtoarea noastr─â, ea s-a ├«nscris la trei turnee australiene, care ├«i vor ╚Ťine ocupat─â toat─â luna ianuarie. Astfel, ea va pleca ├«n Australia ├«n jurul Anului Nou, pentru c─â prima competi╚Ťie la care s-a ├«nscris va ├«ncepe la 4 ianuarie 2022. Este vorba de turneul WTA 250 de la Melbourne, care se va desf─â╚Öura p├ón─â pe 9 ianuarie. Apoi, va zbura la Sydney, unde va participa la turneul WTA 500 care va avea loc ├«n ora╚Öul australian ├«ntre 10 ╚Öi 15 ianuarie. De acolo se va ├«ntoarce la Melbourne, pentru a lua parte la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta e programat ├«n perioada 17-30 ianuarie ╚Öi ar putea reprezenta momentul revenirii juc─âtoarei noastre ├«n Top 10 WTA. Simona va fi ├«nso╚Ťit─â a Antipozi de noua ei echip─â, format─â din antrenorii Adrian Marcu ╚Öi Daniel Dobre, dar ╚Öi din preparatorul fizic Theo Cercel, revenit al─âturi de ea dup─â un an de separare.

image
Simona Halep va avea o lun─â ianuarie 2022 plin─â (FOTO: EPA)
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg