În ce și-a investit banii Simona Halep, noul lider WTA. Cum arată hotelul ei din Poiana Brașov

simeon stalpnicul png
Simona Halep a câştigat din tenis peste 19 milioane de dolari

Simona Halep nu este doar una dintre cele mai de succes sportive din România, ci şi un om de afaceri inspirat şi cumpătat. Jucătoarea de tenis nu aruncă banii „pe fereastră”, ci investeşte temeinic, în imobiliare şi turism. Cea mai recentă afacere marca Halep: un hotel cochet, de patru stele, în Poiana Braşov.

<a href="//event.2performant.com/events/click?ad_type=banner&unique=45d900bd8&aff_code=2644fb3a4&campaign_unique=a5e9e1225" target="_blank" rel="nofollow"><img src="https://img.2performant.com/system/paperclip/banner_pictures/pics/56896/... alt="answear.ro%20" title="answear.ro%20" border="0" height="250px" width="250px"/></a>Un bloc, vile şi cafenea la mare, hotel la munte. Simona Halep (26 de ani) nu bate pasul pe loc când vine vorba să-şi investească banii câştigaţi din tenis. Numai în acest an, jucătoarea care ocupă numărul unu în lume a câştigat circa 3,6 milioane de dolari. Pe principiul sănătos că banii nu trebuie ţinuţi la saltea, tânăra sportivă a mai făcut o investiţie. A mizat pe munte, pe sporturile de iarnă atunci când a cumpărat, cu aproape 2 milioane de euro, hotelul de patru stele Drachenhaus din Poiana Braşov.

simeon stalpnicul png
Hotelul pe care l-a cumpărat Simona a fost inaugurat în 2009 şi este cotat la 4 stele

Astfel, sportiva a intrat în „clubul” altor VIP-uri care se pot lăuda cu afaceri în staţiunea de la munte. Halep va fi „vecină” cu George Copos, Gică Hagi, Gici Becali sau Ion Niculae, cu toţii fiind proprietarii unor locaţii de lux în renumita staţiune montană. 

simeon stalpnicul png
Holul hotelului şi restaurantul au decoraţiuni medievale

Potrivit surselor, hotelul cumpărat de Simona Halep era scos la vânzare anul trecut cu 1,8 milioane de euro. Are 24 de camere şi apartamente şi, deşi nu este o proprietate foarte mare, obiectele medivale de artă expuse în hotel îi ridică preţul. Holurile, recepţia şi restaurantul sunt împânzite de blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii dar şi picturi originale.

simeon stalpnicul png

Din anul 2009, de când a fost inaugurat, hotelul a fost foarte apreciat, mai ales pentru poziţionarea sa, chiar la intrarea în Poiana Braşov. Cele mai bune camere au vedere către Masivul Postăvarul şi munţii Piatra Craiului. Preţurile de cazare încep de la 30 de euro de persoană şi pot ajunge până la 100 de euro de persoană pe noapte, în plin sezon de ski sau în vacanţe.  

simeon stalpnicul png
Hotelul are 24 de camere

Oaspeţii par să fi fost foarte mulţumiţi de serviciile oferite de hotel şi restaurant: cei care au călătorit în interes de afaceri i-au acordat, în medie, nota 9,4 pe booking.com, iar turiştii au cotat hotelul pe Tripadvisor cu nota 4,3 din 5.

Alte investiţii

simeon stalpnicul png
Blocul din Mamaia

Simona Halep pare să aibă o pasiune pentru investiţiile din domeniul imobiliar. În Constanţa, oraşul natal, a ridicat trei vile, iar acum muncitorii lucrează din plin la un bloc în zona de nord a staţiunii Mamaia. Apropiaţii familiei spun că apartamentele vor fi de închiriat, mai puţin penthouse-ul de la ultimul etaj, care rămâne „în familie”. Tot în vara acestui an, sportiva a inaugurat, discret, şi o cafenea într-o zonă cochetă din Constanţa: SH Caffe, care are ca siglă o minge de tenis.

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
8+1 bucurie campionat european jpg
simona halep toronto jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
BARCELONA jpg