Uite ce hoteluri au miliardarii din sport!

simeon stalpnicul png
George Copos are două hoteluri la munte, două în Bucureşti şi unul pe Litoral

Fac bani din sport, apoi se duc la munte. Nu pentru a se relaxa, ci ca să-şi ridice câte un hotel. Foştii fotbalişti sau patroni de cluburi se dovedesc a fi oameni de afaceri veritabili care aleg să-şi investească milioanele în imobiliare şi turism. Majoritatea s-au orien­tat spre Poiana Braşov, una dintre cele mai aglomerate staţiuni din ţară, şi au devenit, astfel, “vecini”. Recent, li s-a alăturat şi Simona Halep, care a cumpărat cu aproape două milioane de euro un hotel de patru stele.

O plimbare prin Poiana Braşov te poartă într-o adevărată expoziţie imobiliară. La poalele Muntelui Postăvaru umbrit de brazi înalţi, se poate zări hotelul Bradul (4*), parte a grupului Ana Hotels. Este dezvoltat de omul de afaceri George Copos. S-a redeschis la începutul acestei veri, după trei luni şi jumătate de renovare şi o investiţie de aproape două milioane de euro. Are 59 de camere, centru SPA şi 100 de angajaţi.

simeon stalpnicul png
Hotel Bradul, deţinut de George Copos, are 59 de camere modern mobilate

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 62 € şi poate ajunge până la aproape 100 € de persoană pe noapte. În mijlocul unei păduri de pin din Poiana Braşov Copos mai are un hotel, Ana Hotel Sport, cu piscină interioară, sală de sport, saune şi camere spaţioase. În urmă cu 4 ani, Copos a investit şi în acest hotel 10 milioane € pentru renovări.

simeon stalpnicul png
Ana Hotel Sport al lui Copos

Fostul patron al Rapidului a intrat pe piaţa hotelieră în urmă cu 20 de ani, primele achiziţii fiind hotelurile de la munte. Mai deţine un hotel la Eforie Nord şi alte două hoteluri de lux în Capitală.

simeon stalpnicul png

Vecin cu el în Poiana Braşov este Ion Niculaie, fostul patron de la FC Braşov. Hotelul Piatra Mare este unul dintre cele mai moderne din staţiune. Are 186 de camere, 150 de locuri de parcare, piscină interioară, sală de fitness, un modern centru SPA şi o sală de conferinţe generoasă. Ultima renovare a fost făcută în 2011, iar Niculae a cheltuit 25 de milioane € la vremea respectivă. Preţurile de cazare încep de la 75 € pe noapte şi pot să ajungă până la 200 € de persoană, cu mic dejun inclus. 

simeon stalpnicul png
Adrian Ilie deţine hotelul Ruia
  • Un alt reprezentant al “generaţiei de aur” care a cumpărat un hotel la munte este fostul fotbalist Adrian Ilie. Din 2001 deţine Hotelul Ruia, pe care l-a renovat şi l-a adus la nivelul unui hotel de patru stele. Relaţiile din lumea fotbalului şi notorietatea Cobrei au făcut din Ruia o afacere de succes, iar fostul fotbalist a spus că şi-a amortizat investiţia în numai cinci ani, ceea ce l-a determinat să investească bani şi în alte proiecte imobiliare. Hotelul dispune de 20 de camere duble, 10 apartamente junior, două apartamente prezidenţiale, oferind în total 78 de locuri de cazare. Are sală de fitness jacuzzi, saună. O noapte de cazare în cameră dublă costă 250 de lei, cu mic dejun. Tot Adi Ilie este proprietarul complexului de vile Ruia 5*. O noapte de cazare într-unul din apartamentele vilelor costă 100 €.

100 € pe noapte să dormi la Halep

simeon stalpnicul png
Simona Halep e ultima intrată în “clubul” proprietarilor de hoteluri la Poiana Braşov

Simona Halep a intrat şi ea în “clubul” proprietarilor de hoteluri din Poiana Braşov. La începutul lunii august, jucătoarea de tenis a cumpărat cu aproape 2 milioane € hotelul de patru stele Drachenhaus. Are 24 de camere şi apartamente şi, deşi nu este o proprietate foarte mare, obiectele medivale de artă expuse în hotel îi ridică preţul. Holurile, recepţia şi restaurantul sunt împânzite de blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii, dar şi picturi originale. Din 2009, de când a fost inaugurat, hotelul a fost foarte apreciat, mai ales pentru poziţionarea sa, chiar la intrarea în Poiana Braşov. Cele mai bune camere au vedere către Masivul Postăvarul şi munţii Piatra Craiului. Preţurile de cazare încep de la 30 € de persoană şi pot ajunge până la 100 € de persoană pe noapte, în plin sezon de ski sau în vacanţe.

simeon stalpnicul png
Simona Halep a cumpărat recent hotelul Drachenhaus, special prin faptul că este decorat cu obiecte medievale
foto front 1 pisica instagram jpg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
FotoJet jpg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
andreea antonescu jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 15 august adormirea maicii domnului png
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg