Simona Halep are un soț model! Toni Iuruc supraveghează proiectele sportivei și este nelipsit de pe șantier

Ultima actualizare:

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut și sunt mai fericiți ca oricând. Atunci când nu o susține din tribune la meciurile pe care le desfășoară în diferite părți ale lumii, Toni Iuruc este foarte implicat în proiectele comune pe care le-au demarat. Doavada? Este surprins constant de fotoreporteri pe șantierul din Primăverii, acolo unde cuplul își construiește o casă de vis. 

cub simona halep animat gif

Toni Iuruc este un soț atent și implicat. Zilele trecute, când Simona se afla în Dubai pentru a participa la un turneu de tenis din Dubai, afaceristul a fost surprins în Capitală de către fotoreporterii Click!

Îmbrăcat într-o ținută lejeră, potrivită vremii de afară și încălțat cu o pereche de pantofi sport, Toni Iuruc a vizitat șantierul din Primăverii, acolo unde cuplul își construiește o casă ca în povești. Judecând după imaginile capturate, lui Toni Iuruc îi priește viața de om căsătorit, căci se află într-o formă fizică excelentă, iar buna dispoziție îi poate fi citită cu ușurință pe chip.

După ce a vizitat șantierul și s-a asigurat că proiectul se desfășoară conform planurilor, Toni Iuruc s-a îndreptat cu un bun prieten spre un restaurant din zona Băneasa. Cei doi au petrecut mai multe ore discutând și savurând preparatele pe care localul le avea în meniu. După câteva ceasuri de conversație și ospăț, Toni și-a condus prietenul acasă.

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut pasul cel mare pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul natal al campioanei! Omul de afaceri machedon și tenismena au făcut cununia civilă la Mamaia. La acest eveniment important, sportiva a purtat nu mai puțin de trei rochii spectaculoase, iar invitații s-au putut delecta cu cele mai fine preparate. 

Simona Halep are un ajutor de nădejde în gospodărie 

Momentan, Toni Iuruc și Simona Halep locuiesc în vila din Snagov a sportivei. Simona a recunoscut că are parte de ajutor atunci când este vorba despre treburile gospodărești și a dezvăluit că nu se pricepe în mod special la gătit. Simona a mărturisit că a învățat să facă clătite în perioada pandemiei și a avut mai mult timp să exploreze tainele gastronomiei,

„Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, declara Simona, într-un interviu acordat la finalul anului 2021. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net