Scandalos! Mentorul regelui Charles al III-lea și acuzațiile de pedofilie

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Louis Mountbatten a fost fratele bunicii paterne a regelui Charles al III-lea al Marii Britanii.

Bunicul și nepotul „de onoare”

Mountbatten a fost mentorul actualului rege, în tinerețea acestuia, când Charles abia primise titlul de „Prinț de Wales”. Deși îi era unchi, Louis Mountbatten se bucura de titulatura siropoasă de „bunic de onoare”.

Așa îi spunea Charles, iar prințul, la rândul său, era alintat „nepotul de onoare”. Louis Mountbatten s-a ocupat de educația și disciplina actualului rege, fiind o figură paternă în tinerețea sa.

Citește și: Prințul Andrew și Lady Diana au complotat împotriva lui Charles? Pe cine voiau la tronul Angliei

Doar că „bunicul de onoare” ar fi ascuns o veritabilă oroare! Mai multe, de fapt.

Ofițer de rang înalt în marina britanică și un membru marcant al diplomației colonialiste al Regatului Unit, Mountbatten a reprezentat Anglia în multe zone exotice ale imperiului.

Biograful Andrew Lownie, membru al Societății Regale de Istorie, a susținut că FBI, Biroul Federal de Investigații al Statelor Unite ale Americii ar fi deținut dosare în care era descrisă orientarea homosexuală a mentorului actualului rege Charles al III-lea.

Vezi și: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Lucrurile au devenit mai clare, în 2019, când FBI a declasificat o serie de dosare. Americanii ar fi avut informații conform cărora, „bunicul de onoare” ar fi fost bisexual și pedofil!

FBI îl descrie pe Louis Mountbatten și pe soția sa, Edwina, drept „persoane cu o moralitate extrem de scăzută”. Informațiile ar fi fost culese la jumătatea anilor 40.

Informațiile scandaloase au fost vehiculate din mai multe surse

Baroneasa Decies, adică Elizabeth Wharton Drexel, o autoare americană, a susținut că Louis Mountbatten ar fi avut o pasiune pentru băieți tineri, fiind cunoscut faptul că acesta ținea foarte mult la disciplina tinerilor cadeți din marina militară.

O lovitură grea a fost încasată de Louis Mountbatten și, mai ales, de Casa Regală a Marii Britanii, atunci când publicația New Zeeland Truth - Adevărul Neozeelandez a publicat declarația lui Norman Nield, șoferul lui Louis Mountbatten.

Nu rata nici: Charles al III-lea a fost proclamat rege, dar când va fi încoronat? Ce coroană și-a ales noul monarh!

Acesta a susținut că, între 1942 și 1943, i-ar fi dus lui Louis Mountbatten băieți cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, la reședința oficială și că tăcerea i-ar fi fost cumpărată.

Și mai multe acuzații au venit din zona Irlandei, unde au existat și mărturii, însă demontate, în urma unor anchete. De altfel, Louis Mountbatten și-a găsit sfârșitul, în nord-vestul Irlandei, într-un atentat organizat de Armata Republicană Irlandeză - IRA.

Aceștia au amplasat pe ambarcațiunea folosită de Louis Mountbatten pentru pescuit, în vacanțe, o bombă de 23 de kilograme, detonată de la distanță.

Pe 27 august 1979, explozibilul a fost detonat, lui Louis Mountbatten fiindu-i secționate în totalitate picioarele. A fost recuperat în viață, de persoanele care i-au sărit în ajutor imediat după explozie, dar a decedat până a fost adus la mal, în urma hemoragiei masive.

Citește și: Regele Charles al III-lea e milionar! Aceasta e afacerea care îi umflă conturile

Avea 79 de ani și odată cu el, în atentat, au mai pierit alte trei persoane aflate la bordul ambarcațiunii.

În ciuda controverselor, Louis Mountbatten este considerat un mare aristocrat și o personalitate emblematică a Marii Britanii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net