Emmanuel și Brigitte Macron, în ghete sport la priveghiul reginei! Liderii lumii, reuniți la Londra

Puține evenimente ar putea genera reuniunea unui număr atât de mare de președinți sau oficiali ai statelor de pe întreg mapamondul, cum s-a întâmplat în weekendul abia încheiat, la Londra.

Zeci de președinți sau oficiali s-au reunit pentru a participa la priveghiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Liderii lumii libere, așa cum au fost numiți de presa britanică, au beneficiat de întâietate atunci când a venit vorba despre prezentarea omagiilor, la catafalcul regretatei suverane.

Soții Macron au schimbat ținuta

Dintre toți, notă discordantă au făcut, la un moment dat, soții Emmanuel și Brigitte Macron. Președintele și Prima doamnă a Franței și-au făcut apariția, duminică, 18 septembrie, încălțați în ghete sport, precum turiștii.

Șeful statului francez chiar a adoptat o ținută smart-casual, total neadecvată momentului, atunci când, împreună cu soția sa, au ajuns la Westminster Hall, cea mai veche clădire a Parlamentului britanic, unde este depus sicriul reginei Elisabeta.

Ținuta a atras atenția, în exteriorul clădirii Parlamentului, însă, la interior, cei doi soți Macron păreau că s-au schimbat în ținute mult mai sobre, atunci când s-au afișat la balconul sălii unde a fost organizat priveghiul.

Vezi și: Regele Charles al III-lea e milionar! Aceasta e afacerea care îi umflă conturile

Ajuns la Londra, sâmbătă seara, împreună cu soţia sa, Jill, preşedintele american Joe Biden s-a alăturat şefilor de stat străini reuniţi de Charles al III-lea, duminică, la finalul zilei, la o cină sobră. Printre invitați se numără și Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

Pentru rege, întâlnirile diplomatice au început sâmbătă când a primit reprezentanţii celorlalte 14 naţiuni ale Commonwealth-ului, printre care Canada, Noua Zeelandă şi Australia.

Citește și: Legătura senzațională dintre un cunoscut manelist român și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Aceştia se vor regăsi, luni dimineaţă, printre cei 2.000 de invitaţiei ai Abaţiei Westminster, unde Elisabeta a II-a a fost încoronată în 1953, pentru a lua parte la procesiunea funerară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg