Emmanuel și Brigitte Macron, în ghete sport la priveghiul reginei! Liderii lumii, reuniți la Londra

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Puține evenimente ar putea genera reuniunea unui număr atât de mare de președinți sau oficiali ai statelor de pe întreg mapamondul, cum s-a întâmplat în weekendul abia încheiat, la Londra.

Zeci de președinți sau oficiali s-au reunit pentru a participa la priveghiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Liderii lumii libere, așa cum au fost numiți de presa britanică, au beneficiat de întâietate atunci când a venit vorba despre prezentarea omagiilor, la catafalcul regretatei suverane.

Soții Macron au schimbat ținuta

Dintre toți, notă discordantă au făcut, la un moment dat, soții Emmanuel și Brigitte Macron. Președintele și Prima doamnă a Franței și-au făcut apariția, duminică, 18 septembrie, încălțați în ghete sport, precum turiștii.

Șeful statului francez chiar a adoptat o ținută smart-casual, total neadecvată momentului, atunci când, împreună cu soția sa, au ajuns la Westminster Hall, cea mai veche clădire a Parlamentului britanic, unde este depus sicriul reginei Elisabeta.

Ținuta a atras atenția, în exteriorul clădirii Parlamentului, însă, la interior, cei doi soți Macron păreau că s-au schimbat în ținute mult mai sobre, atunci când s-au afișat la balconul sălii unde a fost organizat priveghiul.

Vezi și: Regele Charles al III-lea e milionar! Aceasta e afacerea care îi umflă conturile

Ajuns la Londra, sâmbătă seara, împreună cu soţia sa, Jill, preşedintele american Joe Biden s-a alăturat şefilor de stat străini reuniţi de Charles al III-lea, duminică, la finalul zilei, la o cină sobră. Printre invitați se numără și Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

Pentru rege, întâlnirile diplomatice au început sâmbătă când a primit reprezentanţii celorlalte 14 naţiuni ale Commonwealth-ului, printre care Canada, Noua Zeelandă şi Australia.

Citește și: Legătura senzațională dintre un cunoscut manelist român și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Aceştia se vor regăsi, luni dimineaţă, printre cei 2.000 de invitaţiei ai Abaţiei Westminster, unde Elisabeta a II-a a fost încoronată în 1953, pentru a lua parte la procesiunea funerară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net