Clipe de panică! Un bărbat a încercat să dezvelească sicriul reginei Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au avut parte și de un incident neplăcut, care i-a înspăimântat pe cei prezenți. După ce așteptase 14 ore, un individ s-a repezit la sicriul suveranei și a furat steagul, în încercarea de a dezveli sicriul monarhului. 

regina Elisabeta a II a   shutterstock 2199694609 jpg

Bărbatul a fost imediat imobilizat la pământ de poliția din Westminster Hall, iar transmisiunea în direct a evenimentului a fost întreruptă vreme de 15 minute. 

Citește și: Ce pietre prețioase conține coroana Reginei Elisabeta a II-a

Întreaga scenă s-a desfășurat foarte rapid, sub privirile îngrozite ale participanților. Cetățenii îndoliați au asistat neputincioși cum, dintr-o dată, un bărbat a apucat steagul regal, încercând de fapt să dezvelească sicriul în care se află Majestatea Sa. 

Am crezut că cineva a leșinat și apoi am auzit un țipăt. Cineva s-a apropiat de sicriu, a apucat steagul și l-a tras în sus. Au luat partea de jos și au fluturat-o, aproape pentru a vedea ce era dedesubt. S-a întâmplat atât de repede”, a declarat un martor pentru The Sun, potrivit Adevărul.ro.  

Vezi și: Ce moștenire a primit «fiica de suflet» a Reginei Elisabeta a II-a?: «Decizia suveranei reflectă...»

Am fost foarte supărat. Este o lipsă de respect față de trupul neînsuflețit. Pur și simplu nu este ceea ce credeai că vei vedea vreodată”, a adăugat un alt martor, pentru sursa citată. 

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net