Prințul Andrew și Lady Diana au complotat împotriva lui Charles? Pe cine voiau la tronul Angliei

Prințul Andrew și prințesa Diana ar fi complotat împreună, pentru a-l împiedica pe Charles să devină rege, potrivit unei noi cărți despre Casa Regală despre bine-cunoscutele rivalități dintre membrii celei mai celebre familii britanice. 

Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)

Urmărește și: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Prințesa Diana era foarte bună prietenă cu soția, de atunci, a prințului Andrew, Ducesa de York, Sarah Ferguson, astfel că și ea ar fi luat parte la planul de a-l împiedica pe prințul Charles să ajungă la tron, în favoarea prințului William. 

Citește și: Charles al III-lea, interdicție pentru Harry și prințul Andrew, la funeraliile Elisabetei a II-a: «A fost umilitor»

Prințul Andrew era însetat de putere, iar Lady Diana voia ca fiul ei să devină rege, ca o răzbunare împotriva lui Charles, pentru aventura sa cu Camilla. Atât Andrew, cât și prințesa Diana mizau pe faptul că Regina Elisabeta a II-a va muri înainte ca William să împlinească 18 ani. Astfel William ar fi fi fost încoronat ca monarh, iar Andrew ar fi guvernat regatul. 

Nu rata nici: Prințul William, confesiuni sfâșietoare despre Prințesa Diana, la omagierea reginei Elisabeta a II-a

Expertul regal Angela Levin a scris o nouă biografie explozivă despre Casa Regală britanică cu mărturii de la surse din interiorul Palatului Buckingham. 

“Când Diana era în viață a complotat cu soția lui Andrew, Sarah, ducesa de York, cu care era prietenă, și cu Andrew să încerce să-l dea deoparte pe Prințul Charles. Andrew a făcut lobby cu speranța că Charles nu va deveni rege când va muri mama lor și că William va purta coroana”, a declarat expertul regal, Angela Levin.

Citește mai departe pe OkMagazine.ro.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif