Gestul îngrozitor pe care prințesa Diana l-a făcut față de Beatrice și Eugenie. Sarah Ferguson, prinsă la mijloc

Autoarea Tina Brown susține în cartea ei, „The Palace Papers”, că fiicele lui Fergie au fost „alungate” din preajma copiilor prințesei Diana. Cei patru veri, Beatrice, Eugenie, prințul Harry și prințul William erau foarte apropiați și petreceau mult timp împreună, până când prima soție a prințului Charles a început să se opună.

Prinţesa Diana

Prințesele Beatrice și Eugenie au primit „interzis” la a-și vedea verii, după ce Sarah ar fi făcut un comentariu nepotrivit despre Prințesa Diana, susțin sursele. În urma divorțului dintre prințul Andrew și Sarah Ferguson, din 1996, fiicele lor nu au avut voie să se mai vadă cu verii Harry și William. Autoarea Tina Brown susține în cartea ei că moștenitoarele lui Andrew s-au confruntat cu refuzuri, ori de câte ori cereau să petreacă timp cu rudele lor.

S-ar putea să te intereseze și: Mașina în care Prințesa Diana «evada» din Casa Regală va fi scoasă la licitație

Brown spune că, după o ceartă cu Sarah, cele două prințese nu au mai avut voie să îi vadă pe prinții William și Harry. MyLondon raportează că totul s-a petrecut după ce prințesa Diana a întrerupt orice legătură cu soția prințului Harry, cumnata ei, totul „pentru că a dezvăluit cum a dezvoltat veruce, după ce a împrumutat pantofii Dianei”.

Află mai multe: Prințul William consideră că mama lui, prințesa Diana, a fost manipulată de jurnalistul BBC Martin Bashir. Ce îl frustrează cel mai tare?

Prințesa Diana, o mamă strictă! Băieții ei nu aveau voie să se vadă cu oricine

Biograful regal spune în Woman and Home că acesta este doar unul dintre numeroasele exemple în care Prințesa Diana și-a dezvoltat un obicei din a „elimina oamenii”, din viața băieților. Ea scrie că tiparul a continuat, „de-a lungul copilăriei lor” și chiar le-a inclus pe propriile verișoare, Beatrice și Eugenie. Autoarea adaugă în cartea ei că, în ciuda faptului că Prințesa Diana era în mod clar devotată celor doi băieți ai săi, „a existat o latură distructivă a maternității sale”.

Din anul 1996, cele două prințese s-au confruntat cu un carusel de emoții, marcate prin pierderi și scandaluri. Nici în momentul de față nu au o relație prea bună cu prințul William, având în vedere acuzațiile de abuz sexual care se aduc tatălui lor, prințul Andrew.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
Matteo Salvini și Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg