Cât a costat ținuta purtată de Meghan Markle la înmormantarea Reginei

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Mehan Markle dă dovadă mereu de bun gust în ceea ce privește stilul său vestimentar, iar la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a avut o apariție impecabilă. Aceasta a purtat o rochie-pelerină neagră croită de Stella McCartney, ce se potrivea perfect evenimentului la care se afla.

Rochia purtată de Meghan a fost sub genunchi, ceea ce înseamnă că a îndeplinit codul vestimentar regal. Acesta prevede că doamnele trebuie să poarte rochii sau paltoane negre până la genunchi.

Citește și: Ducii de Sussex au primit un cadou de milioane de lire sterline de la regină, dar nu au fost mulțumiți!

Megan Markle a purtat o rochie asemănătoare și la concertul care a marcat aniversarea Reginei, denumit "Queen's Birthday Party", atunci când aceasta a împlinit 92 de ani. Concertul a fost susținut de Tom Jones, Kylie Minogue, Craig David, Sting, Shaggy şi formaţia Ladysmith Black Mambazo din Africa de Sud.

Vezi și: Porecla uluitoare pe care o avea Meghan la palat. De ce era obsedată Ducesa

Meghan a stilizat ținuta cu dresuri negre, pantofi ascuțiți și mănuși din piele întoarsă. Codul vestimentar regal prevede că femeile pot purta un voal sau ceva care să acopere fața, însă aceasta a optat pentru o pălărie elegantă.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Meghan Markle și noua iubită a lui Johnny Depp

Rochia purtată de Ducesa de Sussex se vinde cu 1.439 de lire sterline, însă există versiuni identice ale ei la prețuri mult mai accesibile.

Accesoriul care a ieșit cel mai mult în evidență, au fost cerceii. Se pare că perechea de cercei cu perle și diamante a fost primită chiar de la Regina Elisabeta a II-a, în anul 2018. Mai mult decât atât, aceștia ar reprezintă o versiune în miniatură a unor bijuterii preferate de suverană.

Meghan Markle copiază ținutele Prințesei Diana?

Meghan a fost acuzată de nenumărate ori că o copiază pe Prințesa Diana, lumea din mediul online precizând că ar trebui să își impună propria personalitate și să nu mai manipuleze publicul. 

Totuși, sunt și persoane care o apreciază că se inspiră din ținutele acesteia, la fel cum o face și Kate.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit la venerabila vârstă de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022. Aceasta a fost cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Înmormântarea de stat a avut loc la Westminster Abbey, în prezenţa a 2.000 de invitaţi care au vrut să își ia rămas bun de la regină.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net