Prințul Harry a vorbit-o de rău pe regina consoartă, Camilla. Meghan Markle, la mijloc

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Ducele de Sussex, Harry, nu s-ar fi purtat foarte respectuos cu partenera de viața a tatălui său, Camilla Parker Bowles. Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea ar fi afirmat o serie de chestiuni negative la adresa reginei consoarte, încă de pe vremea când aceasta nu se căsătorise încă cu tatăl său. Iată care a fost motivul conflictului tacit, dintre Harry și Camilla. 

Prințul Harry a vorbit-o de rău pe regina consoartă, Camilla (sursa FOTO Getty & Profimedia)
Prințul Harry a vorbit-o de rău pe regina consoartă, Camilla (sursa FOTO Getty & Profimedia)

Un biograf al Casei Regale a vorbit recent despre ultima carte în care va prezenta câteva aspecte mai puțin cunoscute publicului larg, despre ce anume se întâmplă în spatele ușilor închise de la Palatul Buckingham. Autoarea Angela Levin susține că atât Harry, cât și regretata suverană Elisabeta a II-a s-au purtat urât cu partenera lui Charles. 

Citește și: Motivul pentru care Harry a fost informat ultimul de moartea Reginei Elisabeta!

Potrivit autoarei, Harry nu a plăcut-o niciodată pe Camilla și ar fi făcut mai multe afirmații denigratoare la adresa ei. 

Conform unei alte surse, citate de Page Six, motivul pentru care Harry și soția sa, Meghan Markle, ar fi ales să părăsească definitiv Marea Britanie, ar fi fost din cauza remarcilor rasiste făcute de Camilla Parker Bowles, despre ducesa de Sussex. 

Nu rata nici: Ducii de Sussex au primit un cadou de milioane de lire sterline de la regină, dar nu au fost mulțumiți!

Este de înțeles cât de mult l-a deranjat această situație pe Harry. Se presupune, de asemenea, că persoana la care Meghan s-a referit atunci când a vorbit în cadrul interviului cu Oprah, despre rasismul din familia regală, soția lui Harry făcea de fapt referire la Camilla. Actuala regină consoartă s-ar fi referit într-o manieră rasistă la copilul nenăscut al lui Markle și al lui Harry. 

Află și: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Ce a putut spune Camilla despre Meghan?

Potrivit lui Harry, cineva a speculat cum va arăta viitorul său copil. Camilla ar remarcat: „Nu ar fi amuzant dacă copilul tău ar avea păr afro roșu?””, a menționat una dintre sursele de la Palatul Buckingham. 

Potrivit acelorași surse, Harry nici până la acest moment nu poate s-o sufere pe Camilla, 75 de ani, deoarece nu a putut uita comentariile mamei sale, regretata Lady Diana despre actuala regină consoartă, care a avut o aventură cu Charles 

Diana a spus într-un interviu foarte controversat pentru BBB, la scurt timp după divorțul de Charles: „Am fost trei în această căsnicie, așa că a fost puțin aglomerat”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net