Primul test pe care trebuie să îl treacă Charles în calitate de rege

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a pus aceste zile accent pe durerea împărtășită, iar orice formă de răutate a fost îndepărtată. Regele Charles al III-lea are o listă de solicitări, iar primul test pe care îl va avea de trecut este să rezolve criza familială care i-a cauzat mamei sale suferință în ultimii ani.

Regele Charles al III-lea
Regele Charles al III-lea

Regele Charles știe faptul că deși este șef al statului, nu înseamnă că va fi cel mai popular membru al Familiei Regale, întrucât afecțiunea trebuie câștigată în timp. Acesta consideră, cu siguranță că faima de pe rețelele de socializare, pe care o au Prințul Harry și Meghan, nu aduce bunăstarea monarhiei pe termen lung.

Citește și: Charles al III-lea a fost proclamat rege, dar când va fi încoronat? Ce coroană și-a ales noul monarh!

Speranța Regelui Charles al III-lea este că evenimentele din ultima perioadă, respectiv moartea Reginei, îl va face pe Harry să realizeze care sunt cu adevărat prioritățile. 

Prințul Harry a fost devastat după ce inițialele „ER" ale reginei au fost îndepărtate de pe umărul uniformei sale militare în timp ce veghea lângă sicriul acesteia. Se pare că Harry nu a înțeles cu adevărat consecințele renunțării la viața regală. 

Decizia sa de a abandona monarhia este motivul pentru care, la înmormântare și la alte evenimente, nu i s-a permis să mai poarte ținuta militară care înseamnă mult pentru acesta.

Vezi și: William și Harry, reuniți de moartea reginei Elisabetei a II-a, dar nici vorbă de împăcare

Charles a trebuit de fiecare dată să gestioneze situațiile dificile în care a fost pus, precum decizia lui Andrew de a vorbi cu BBC în legătură cu afacerea Jeffrey Epstein sau interviurile date de Harry.

Charles a primit-o pe Meghan cu brațele deschise în rândul membrilor Casei Regale 

Regele Charles al III-lea a primit-o cu căldură pe Meghan în familie, conducând-o pe culoar la nunta regală, când propriul ei tată nu a putut să participe. Însă, plângerile lui Harry și Meghan cu privire la rasism în familie, dar și atacurile la integritatea membrilor Casei Regale, i-au adus doar suferință acestuia.

Dacă Harry nu este pregătit să accepte ramura de măslin, simbol al păcii, întinsă de tatăl său, el este în pericol să fie înlăturat definitiv din viața Casei Regale a Marii Britanii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net