Harry și Meghan Markle, furioși pe regele Charles al III-lea? I-a lăsat cu buza umflată

Ultima actualizare:

Harry și Meghan Markle ar fi extrem de furioși pe regele Charles al III-lea, deoarece monarhul a decis să nu acorde titlul de «Alteță regală» copiilor cuplului, Lilibet și Archie. 

Harry și Meghan Markle, furioși pe regele Charles al III-lea? I-a lăsat  cu buza umflată
Harry și Meghan Markle, furioși pe regele Charles al III-lea? I-a lăsat cu buza umflată

Regele Charles al III-lea nici nu s-a urcat bine pe tronul Angliei, că deja a început scandalul. Ducii de Sussex, Harry și Meghan, ar fi furioși deoarece Maiestatea Sa nu vrea să acorde titlul de «Alteță Reglă» micuților Archie și Lilibet, nepoții săi, care locuiesc în SUA, California. 

Citește și: Meghan Markle, umilită în public. Gestul rușinos îndurat de ducesă, de față cu Harry, William și Kate / Video

Charles al III-lea îi va numi pe Lilibet și pe Archie «prințesă» și «prinț», în viitorul apropiat. Harry și Meghan au renunțat la titlul de «Alteță regală», când s-au mutat definitiv din Marea Britanie în urmă cu doi ani și jumătate, însă voiau ca cei doi copii ai lor să aibă acest statut din motive de securitate. 

Nu rata nici: VIDEO Meghan Markle, momentul despre care vuiește presa internațională! Cum a reacționat față de o femeie din mulțime

„Harry și Meghan erau îngrijorați de problema securității. Copiii vor deveni prinț și prințesă, iar acest aspect le conferă dreptul de a avea un anumit nivel de securitate regală. Au existat multe discuții în ultima săptămână." a declarat o sursă din interiorul Casei Regale. 

Citește mai multe pe Okmagazine.ro

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net