Meghan Markle, pusă la zid pentru primul discurs în Marea Britanie! De câte ori a vorbit despre ea în decursul a 7 minute

Ultima actualizare:

Meghan Markle a transformat „în totul despre ea” discursul de la evenimentul One Young World, spun experți Casei Regale, după speech-ul ținut luni seară la Manchester. „A spus doar eu, eu, eu", susțin aceștia, conform The Daily Mail.

Meghan Markle, criticată dur pentru primul discurs în Marea Britanie. Foto: colaj/captură
Meghan Markle, criticată dur pentru primul discurs în Marea Britanie. Foto: colaj/captură

Soția prințului Harry s-a referit la ea de 54 de ori în timpul discuțiilor de șapte minute despre egalitatea de gen.

Pentru Meghan Markle, apariția de la Bridgewater Hall din Manchester a fost primul ei discurs în Marea Britanie de la Megxit în 2020, după ce Ducii de Sussex s-au mutat de în Los Angeles și au anunțat că renunță la îndatoririle lor oficiale din cadrul casei regale britanice.

Citește și: Meghan Markle nu mai tace! Ducesa de Sussex, un nou atac la adresa Casei Regale

Meghan Markle și Prințul Harry, huiduiți în momentul când și-au făcut apariția

Summitul One Young World din Manchester a fost plin de scântei și tensiune. Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au fost huiduiți în momentul când și-au făcut apariția în sală, conform sursei citate.

Presa britanică notează că Ducesa a fost acuzată că a ținut un discurs „fără sens" la care s-a concentrat doar pe „eu, eu, eu". Meghan trebuia să vorbească despre egalitatea de gen, dar a făcut doar o anecdotă scurtă despre o femeie, în timpul discursului, în fața celor aproximativ 2.000 de persoane.

În schimb, Ducesa de Sussex a vorbit despre Prințul Harry și despre impactul „care i-a schimbat viața" - momentul când a devenit mamă pentru Archie. Totodată, soția lui Harry spus în timpul evenimentului că este „foarte frumos să te întorci în Marea Britanie".

Iată și: Scandal în Casa Regală: „Pune în pericol monarhia!” - Meghan și Regina, implicate într-un conflict istoric

Meghan Markle a vorbit de 54 de ori despre ea în decursul a 7 minute. „A fost doar eu, eu, eu"

În vârstă de 41 de ani, Meghan a mai spus publicului, format din tineri delegați din peste 190 de țări, că ei sunt „viitorul, dar și prezentul, conducând schimbarea pozitivă și necesară necesară în întreaga lume".

Mai vezi și: Gestul îngrozitor pe care prințesa Diana l-a făcut față de Beatrice și Eugenie. Sarah Ferguson, prinsă la mijloc

În ciuda eforturilor sale de a ține un discurs sincer și inspirat, criticii susțin că ducesa „n-a fost coerentă" și „vorbit doar despre ea însăși". Experții regali spun că momentul a avut o „lipsă severă de conținut", iar Meghan Markle „nu a spus publicului nimic concret în ceea ce privește sfaturile pentru a-și atinge potențialul", conform Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net