Meghan Markle nu renunță! Ducesa lovește din nou: «Doar pentru că existam deranjam ierarhia din Casa Regală»

Ultima actualizare:

Meghan Markle, soția prințului Harry, continuă atacul la adresa Casei Regale a Marii Britanii. Ducesa de Sussex pare mai determinată ca oricând să-și spună propria parte de adevăr și nu mai este dispusă să tacă nici măcar o secundă. Într-un nou interviu, acordat publicației New York Magazine, Meghan Markle aruncă săgeți veninoase către membrii Casei Regale și promite să revină, în forță, pe Instagram!

Meghan Markle continuă atacul la adresa Casei Regale
Meghan Markle continuă atacul la adresa Casei Regale

Meghan Markle agită spiritele, iar Casa Regală a Marii Britanii nu va fi deloc mulțumită când va auzi ce are de spus! Nu demult, Meghan Markle și-a creat propriul podcast, în care a dezvăluit eticheta neplăcută pe care a primit-o în perioada în care locuia în Marea Britanie.

Citește și: Podcastul lui Meghan Markle, desființat de către critici 

După ce s-a căsătorit cu Harry, Meghan susține că a început să creadă că termenul de ambițios are valențe negative atunci când este atribuit unei femei. Meghan s-a simțit neînțeleasă, judecată și pusă la zid, așadar părăsirea Casei Regale a venit ca o gură de aer proaspăt pentru ea și Harry. 

„Doar prin simplul fapt că existam bulversam dinamica ierarhiei. Așa că ne-am spus haide să plecăm de aici. Fericiți", a declarat Meghan Markle. 

Meghan Markle, fericită că a părăsit Casa Regală a Marii Britanie 

În cadrul interviului acordat publicației New York Magazine, Meghan subliniază același lucru, cu mai multă forță, susținând că ea și Harry au deranjat ierarhia Casei Regale doar prin simplul fapt că existau. Cuplul a simțit animozitatea celorlalți membri ai familiei, așadar decizia de a părăsi familia regală a fost una naturală și care le-a adus fericire. 

Vezi și: Piers Morgan o atacă pe Meghan Markle și o acuză de ipocrizie 

Meghan plusează spunând că „faptul că ea și Harry și-au dorit independența financiară față de Casa Regală nu ar trebui să reprezinte un șoc. Multe alte ducese și duci au făcut la fel".

Meghan Markle intenționează să revină în social media!

Soția prințului Harry nu se oprește aici! Întrebată ce schimbări mai are în agendă, Meghan a răspuns cu un zâmbet plin de subînțeles, că ia în considerare să revină în social media și să își activeze din nou pagina de Instagram, la care a fost obligată să renunțe atunci când a început o relație cu nepotul reginei Elisabeta a II-a. 

Podcastul pe care Meghan Markle l-a lansat recent a fost desființat de către jurnaliștii din Marea Britanie, care sunt de părere că emisiunea nu este decât o altă modalitate prin care Meghan dorește să atragă atenția asupra propriei persoane, neavând intenția de a interacționa în mod autentic cu invitații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net