Nu te-ai fi așteptat la asta! Legătura dintre Meghan Markle și celebrul serial „Familia Bundy"

Meghan Markle, soția prințului Harry, s-a aflat în atenția presei încă de când a apărut informația că formează un cuplu alături de mezinul prințului Charles. Nici după nuntă nu a fost apreciată de către Casa Regală și nici de către britanici. În cele din urmă, ea și Harry au decis să părăsească familia regală pentru a putea trăi liniștiți, departe de atmosfera conflictuală și de speculații. 

Meghan Markle are o legătură nebănuită cu serialul „Familia Bundy"
Meghan Markle are o legătură nebănuită cu serialul „Familia Bundy"

Meghan Markle și prințul Harry s-au retras din Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020 și s-au mutat în California, Statele Unite ale Americii. Nici aici, nu au totuși de liniștea pe care și-ar fi dorit-o, iar gesturile sale continuă să fie comentate în publicațiile din Marea Britanie. 

Citește și: Meghan Markle, decizie radicală în privința relației cu tatăl său 

Recent, Meghan Markle a creat o adevărată dezbatere după ce și-a lansat propriul podcast, în care a mărturisit, că experiența în cadrul Casei Regale a făcut-o să înțeleagă că termenul de ambiție are un sens negativ atunci când este asociat unei femei. Lupta lui Meghan Markle pentru drepturile femeilor datează de mult. Mai exact, de pe vremea în care ducesa de Sussex era doar un copil. 

Iată câteva informații interesante despre ducesa de Sussex, soția prințului Harry. Un lucru este cert, Meghan Markle a luptat întotdeauna pentru drepturile sale și nu s-a temut să-i înfrunte pe cei care au criticat-o. 

Vezi și: Meghan Markle, victima problemelor pe Netflix

Când avea doar 11 ani, Meghan Markle a văzut o reclamă la un detergent pentru spălat vase, destinată doar femeilor.

Revoltată i-a povestit tatălui ei, care a încurajat-o să scrie scrisori autorităților în măsură să ia măsuri pentru a acționa împotriva discriminării de gen. Meghan i-a scris primei doamne de la acel moment, Hillary Clinton, jurnalistei Linda Ellerbee, avocatei Gloria Allred și companiei producătoare a detergentului în cauză.

Nu mică i-a fost mirarea când a constatat că acțiunea sa a avut un ecou puternic, iar reclama a fost retrasă și nu a mai fost difuzată de către posturile de televiziune. 

Meghan Markle nu a avut mereu o relație tensionată cu tatăl ei

Deși în prezent, legătura pe care Meghan Markle o are cu tatăl ei nu este cea mai bună, cei doi făcând schimb de replici dure, situația nu a fost mereu atât de rea. Mai mult decât atât, se pare că Meghan a fost inspirată să devină actriță chiar de către părintele ei.

Ar putea să te intereseze și: Duelul duceselor! Meghan Markle a făcut-o pe Kate Middleton să plângă dintr-un motiv incredibil

Thomas Markle a fost regizor de lumini și imagine pentru serialul „Familia Bundy", iar Meghan obișnuia să viziteze adesea platoul de filmare, după ce termina cursurile de la școală. La vremea aceea, avea doar 10 ani, iar atmosfera de pe platou i s-a întimpărit în minte și a făcut-o să-și dorească să ajungă cândva în lumina reflectoarelor. 

Meghan Markle a locuit câteva luni în Argentina 

Meghan Markle nu este doar o persoană foarte implicată în problemele sociale, ci și o persoană care a studiat mult. Soția prințului Harry a avut dublă specializare în cadrul Universității Northwestern.

Ducesa a absolvit atât cursurile facultății de actorie, cât și cele ale facultății de Relații Internaționale. În perioada facultății, Meghan a avut un job la care mulți studenți ar putea doar să viseze: a lucrat pentru Ambasada Statelor Unite ale Americii în Argentina.

„Am aplicat pentru un internship la Ambasada Statelor Unite și am sfârșit prin a lucra în Buenos Aires câteva luni. Deci aveam 20 de ani, eram în Buenos Aires și făceam toată treaba asta. Eram convinsă că voi continua să am o carieră în politică”, povestea Meghan Markle. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net