Prințul Harry și Meghan Markle revin în Marea Britanie. Regina le-a făcut o invitație neașteptată

Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle vor reveni în Marea Britanie pentru prima dată de la Jubileul de Platină al Reginei, care le-a lăsat un gust amar. 

Prințul Harry și Meghan Markle vor reveni în Marea Britanie
Prințul Harry și Meghan Markle vor reveni în Marea Britanie

Conform publicației britanice Daily Mail, prințul Harry și Meghan Markle urmează să călătorească în Marea Britanie în cursul lunii viitoare pentru a participa la mai multe evenimente caritabile.

Cuplul va călători la Manchester pentru a fi alături de lideri mondiali în cadrul unui summit și pentru a lua parte la mai multe evenimente destinate ajutorării celor mai puțin norocoși.

Agenda ducilor de Sussex pare să fie una aglomerată pentru că, în luna septembrie, ei nu vor vizita doar Marea Britanie, ci și Germania, tot cu scopul de a participa la o serie de evenimente caritabile. 

Citește și: Ducii de Sussex versus ducii de Cambridge. Unde se relaxează? 

Deși relația dintre prințul Harry și bunica sa, regina Elisabeta a II-a nu este una foarte bună de când acesta a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii, publicația Daily Mail susține că suverana i-a invitat pe Harry și Meghan să petreacă câteva zile la reședința de la Balmoral, unul dintre locurile de suflet ale reginei Elisabeta a II-a. 

Ducii de Sussex au fost umiliți la Jubileul de Platină 

Rămâne de văzut dacă ducii de Sussex vor onora invitația și dacă vor reuși să lase în urmă amintirile neplăcute pe care le au de la Jubileul de Platină. În luna iunie, Elisabeta a II-a a sărbătorit 70 de ani de la urcarea pe tron, iar la o parte dintre festivități au participat și Harry și Meghan Markle, însă nu au primit atenția la care au sperat din partea familiei.

Vezi și: Motivul bizar pentru care vecinii ducilor de Sussex sunt dezgustați de conacul luxos în care locuiește cuplul 

Mai mult decât atât, William nu și-a eliberat programul pentru a se întâlni cu propriul frate, iar Harry și Meghan au plecat mai repede decât au planificat înapoi în Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry a fost complet dezamăgit de faptul că fratele său, William, nu a onorat invitația de a participa la ziua de naștere a micuței Lilibet. Motivul pentru care nu a reușit să îi fie alături în acea zi deosebită este însă unul cât se poate de justificat: ducii de Cambridge se aflau în Wales în dimineața zilei de 4 iunie, iar reveniți acasă au trebuit să se pregătească pentru a participa la o nouă rundă de evenimente dedicate Jubileului Reginei Elisabeta a II-a. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net