Prințul Harry și Meghan Markle revin în Marea Britanie. Regina le-a făcut o invitație neașteptată

Prințul Harry și Meghan Markle vor reveni în Marea Britanie pentru prima dată de la Jubileul de Platină al Reginei, care le-a lăsat un gust amar. 

printul harry meghan markle getty (4) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle vor reveni în Marea Britanie

Conform publicației britanice Daily Mail, prințul Harry și Meghan Markle urmează să călătorească în Marea Britanie în cursul lunii viitoare pentru a participa la mai multe evenimente caritabile.

Cuplul va călători la Manchester pentru a fi alături de lideri mondiali în cadrul unui summit și pentru a lua parte la mai multe evenimente destinate ajutorării celor mai puțin norocoși.

Agenda ducilor de Sussex pare să fie una aglomerată pentru că, în luna septembrie, ei nu vor vizita doar Marea Britanie, ci și Germania, tot cu scopul de a participa la o serie de evenimente caritabile. 

Citește și: Ducii de Sussex versus ducii de Cambridge. Unde se relaxează? 

Deși relația dintre prințul Harry și bunica sa, regina Elisabeta a II-a nu este una foarte bună de când acesta a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii, publicația Daily Mail susține că suverana i-a invitat pe Harry și Meghan să petreacă câteva zile la reședința de la Balmoral, unul dintre locurile de suflet ale reginei Elisabeta a II-a. 

Ducii de Sussex au fost umiliți la Jubileul de Platină 

Rămâne de văzut dacă ducii de Sussex vor onora invitația și dacă vor reuși să lase în urmă amintirile neplăcute pe care le au de la Jubileul de Platină. În luna iunie, Elisabeta a II-a a sărbătorit 70 de ani de la urcarea pe tron, iar la o parte dintre festivități au participat și Harry și Meghan Markle, însă nu au primit atenția la care au sperat din partea familiei.

Vezi și: Motivul bizar pentru care vecinii ducilor de Sussex sunt dezgustați de conacul luxos în care locuiește cuplul 

Mai mult decât atât, William nu și-a eliberat programul pentru a se întâlni cu propriul frate, iar Harry și Meghan au plecat mai repede decât au planificat înapoi în Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry a fost complet dezamăgit de faptul că fratele său, William, nu a onorat invitația de a participa la ziua de naștere a micuței Lilibet. Motivul pentru care nu a reușit să îi fie alături în acea zi deosebită este însă unul cât se poate de justificat: ducii de Cambridge se aflau în Wales în dimineața zilei de 4 iunie, iar reveniți acasă au trebuit să se pregătească pentru a participa la o nouă rundă de evenimente dedicate Jubileului Reginei Elisabeta a II-a. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lavrov la Adunarea Generala ONU FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg