Scandal în Casa Regală: „Pune în pericol monarhia!” - Meghan și Regina, implicate într-un conflict istoric

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry, puternic mediatizată încă de la început, a periclitat statutul de membru al familiei regale al ducelui de Sussex. Gurile rele spuneau încă de la primele întâlniri că regina Elisabeta a II-a nu o are la suflet pe partenera sufletului său, însă confirmările apar abia acum.

regina elisabeta meghan markle jpeg

De când a renunțat la statutul de membru al Casei Regale din Marea Britanie, prințul Harry s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de soția lui, Meghan Markle, și de copiii lor, Archie și Lilibet. Totuși, cei doi încearcă pe cât posibil să nu rateze evenimentele importante din țara natală a ducelui, iar în luna aprilie au călătorit în Regatul Unit pentru a participa la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

 Cu toate acestea, monarhul britanic are mari nemulțumiri la adresa soției nepotului său și nu este prima oară când și le exprimă astfel! Află mai multe detalii despre relația defectuoasă dintre suverana și Meghan, AICI.

S-ar putea să te intereseze și: Adevăratul motiv pentru care prietenii lui Harry nu o suportă pe Meghan Markle

Meghan Markle, din nou la cuține cu regina Elisabeta a II-a

„Majestatea Sa crede că Meghan și obsesia ei pentru publicitate reprezintă o amenințare reală pentru monarhie. În timp ce își înfruntă ultimele zile, Elisabeta o detestă pe acest nou venită pentru că l-a smuls pe Harry din familia lui pentru a începe o nou viață împreună în America. Adevărul este că asta este viața de la Hollywood la care Meghan a visat întotdeauna pentru ea însăși, iar Harry este biletul ei”, a transmis o sursă din interiorul Palatului.

Ți-am mai pregătit: Prințul Harry, „ieșire violentă” la o petrecere, în preajma lui Meghan Markle. Apropiații, în stare de șoc

Totodată, apropiatul familiei a mărturisit că regina și Meghan Markle nu au avut niciodată o relație extraordinară, în ciuda faptului că actrița de origine americană a primit mai multe șanse pentru a demonstra că se poate transforma într-un membru veritabil al familiei regale, dintr-un om de rând. Un alt lucru care l-a deranjat pe monarhul britanic are legătură cu dorința ducesei de Sussex de a începe o carieră în politică.

„Regina a avut suspiciuni în privința lui Meghan încă de la început, știa că nu ar putea accepta regulamentul regal, dar i-a oferit o șansă, de fapt mai multe șanse. Urăște faptul că ducesa de Sussex a trădat-o. Acum Meghan pare să-și folosească titlul pentru o carieră ambițioasă în politică– un nu total pentru regalitatea britanică. Majestatea Sa și-a pierdut răbdarea în privința lui Meghan și nu ascunde asta în spatele ușilor închise ale Palatului”, a precizat sursa, în încheiere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net